lauantai 10. tammikuuta 2009

Näin alkoi skräppäysvuosi 2009

Olipas typerä otsikko. No kuitenkin, tässä on nyt sitten niitä tämän vuoden ensimmäisiä skräppäyksiä. Kaikissa näyttää kuvien kohdassa olevan ihmeellinen vaalea sumeus mutta huonompiakin voisivat tietysti olla.. Täytyisköhän kans ruveta skannaamaan näitä sivuja?


Tämä on oma lemppari näistä uusista. Tykkään tuosta kuvasta niin kovasti :) Muuten aika perussettiä. Tykkään valtavasti tuosta pompulanauhasta (edelleen) ja haluaisin käyttää sitä joka paikassa!


Tähän haluaisin vielä lisätä valkoisia maaliroiskeita alareunaan. Tuo pinkin, limen ja valkoisen yhdistelmä muuten miellyttää silmää eniten tällä hetkellä :) Se on jotenkin niin kivan raikas.


Sitten vähän kesämuisteloita. Tämä oli nopein rykäisy näistä neljästä. Onhan tämä kyllä niin simppelikin ettei tähän kovin kauaa aikaa olisi saanut edes tuhlattua :D Tuo mustalla tussilla piirretty reuna jäi vähän harmittamaan, olisi varmaan ollut parempi ilman. Oon muuten ehkä vähän liiaksi tykästynyt tuohon revittyyn yksityiskohtaan, josta pilkottaa alta eriväristä paperia :D


Mansikoita, nami! Tykkään kuvista. Toinen käsin ommeltu ympyrä ei ole ihan pyöreä mutta ei kai sillä niin väliä :D

Eilen aloitin 2008 teemakirjan väsäämisen Inspiroidu-haasteeseen. Hylkäsin ajatuksen polaroid-minialbumista ja valitsin sen sijaan teemaksi minä ja muut 2008. Sivut kirjaseeni tulevat 6x12-kokoisina ja neljä sivua on tähän mennessä valmiina. Tuota kokoa oli kyllä niin hauska tehdä pitkästä aikaa! Mutta siitä kuvia luonnollisesti sitten myöhemmin.

Viikon päästä sitten skräppäillään Tampereella. Voi apua ja voi ihanaa! Jännitävää, innostavaa, hauskaa ja ennen kaikkea varmasti inspiroivaa nähdä kaikkia blogimaailmasta tuttuja skräppääjiä livenä :) Sitä odotankin varmaan kaikkein eniten!

Tarkoituksena olisi valkkailla kuvia ja niiden kanssa yhteen sopivia materiaaleja nyt viikonlopun aikana ettei jäisi kovin viime tippaan. Itseni tuntien saattaa kuitenkin käydä niin, että vartti ennen lähtöä raastaan hiuksia päästäni ja kiukuttelen kun en tiedä mitä ottaisin mukaan :D Mutta hei oikeasti mistä sitä voi kamalan paljon etukäteen tietää mitä papereita ja koristeita haluan minkäkin kuvan kanssa käyttää! Vaikka mulla onkin luonnoskirja, teen silti sivuja niin paljon ihan summissa ilman sen kummempaa suunnittelua. Senhän näkee sitten siinä tehdessä miten jutut loksahtelevat kohdilleen :D

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vaan halusin sanoa, että sä oot ollu kyllä ahkeara. Ihanan tuottelias alkuvuosi! :) Antaa mennä vaan, omalla tyylillä ja just niillä omilla jutuilla mistä tykkää, oli se sitten pompulanauha tai joku muu!

xing kirjoitti...

Hih, pakkaustyyli kuulostaa ihan minulta. :)

Kivoja sivuja kaikki neljä, ja muistathan, että olet Tampereella luvannut opettaa noiden nappikukkien tekemisen. Tosin saa nähdä, muistanko ottaa nappeja ja nauhaa mukaan, mutta kuitenkin :)
Yritän asennoitua niin, että ei niin haittaa, vaikka Tampereella ei tulisi skräpättyä paljon. Kunhan tapaa ihmisiä, oppii uusia asioita ja ihmettelee muiden sivuja. Siinä on ihan tarpeeksi

baula kirjoitti...

Vautsi miten monta ihanaa sivua. Kivoja yksityiskohtia kaikissa, erityisesti mainitakseni muutamia. Ekan sivun kuvan kulutetut reunat ja pompulanauha. Tokassa värit, solmitut nauhanpäät ja vuosiluku oikeassa alanurkassa. Kolmannessa yksinkertaisuus, revitty yläreuna ja mustat reunat kuvassa,ne nostavat kuvan ylös taustasta kivasti. Viimeisessä ihana nappikukka, maalit ja ommellut ympyrät.

Täälläkin on pakkaus aloitettu, ihan randomilla otan kivoja juttuja mukaan. Onneksi sain pari tilausta eilen, niin uudet tarvikkeet inspiroivat aina. Ja jännitän koko ens viikon, että kerkeääkö kuvat tulla ennen reissua.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja sivuja kaikki, oletpas ollut ahkera:) Itselläni on vielä skräppivuosi korkkaamatta, mutta viimeistään sitten Tampereella skräppitapahtumassa tulee skräpättyä vähän enemmän.

sannika kirjoitti...

Vau, monta sivua ja ihanasti erilaisia värejä! Vuotesi käynnistyi tosi hyvin :-)

Pia K kirjoitti...

Ihan pikana vaan: Onnea loppukilpailupaikasta, toivottavasti ehditään lauantaina nähdä!

Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä toi musta tussilla tehty reunus on kyllä aivan tosi kiva. kolahtaa muhun. ja kaikki taas hyvää työtä!

Anonyymi kirjoitti...

ooh! kyllä on taas ihan sun näkösiä ja ihania töitä! tuon vihreän leiskan saatan joutua skräpistämään. kivan yksinkertainen, but not really. :) ja paljon onnea finaalipaikasta! meinaatkos olla tampesterissa koko viikonlopun? olis kiva nähdä!

Anonyymi kirjoitti...

Olipas kiva nähdä tuo joululeiska livenä :) Kiitos kun näytit myös nauhakukan tekoa ja ONNEA skräppäyskilvan (kaksois)voiton johdosta! Sekin leiska oli upea. Oli kiva tavata!

Anski kirjoitti...

Olet kyllä hirmu tuottelias :) Älyttömän nättejä sivuja kaikki taas, ei voi muuta kuin ihailla.