keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Haaste #39 Lyriikoista lainattua

"Jesjesjes" oli mun reaktio kun näin tämän kertaisen Inspiroidu-haasteen :) Eli siis kiitos tällä kertaa guest designerina toimineelle Lauranalle! Mulle tämä lyriikoista lainaaminen on aika tuttua puuhaa mutta aina yhtä kivaa :)


Tämä kappale on ollut mun soittolistan kärkipaikoilla jo jonkin aikaa ja mulle oli ihan selkeää, että teen leiskan tästä biisistä. Kuva ja biisin pätkä oli itseasiassa mietittynä jo ennen kuin bongasin haasteen ja haasteesta tuli sitten kipinä toteuttaa jo puoliksi suunniteltu leiska. Kuvan rajaus on ihan pielessä mutta tykkäsin kuvan tunnelmasta, joten teetin sen juuri tälläistä "taidepläjäystä" varten ;)

Kuvaan kirjoitettu teksti epäonnistui, joten maalia päälle ja uusi yritys. Olisin tykännyt siitä enemmän ilman maalia mutta... Valokuvan lisäksi tässä viilan käsittelyssä on käynyt tuo grungeboard-perhonen. Maaliroiskeista tuli tällä kertaa erittäin onnistuneet. Kokeilin maalin laimentamisen sijasta käyttää märkää pensseliä laimentamattoman maalin kanssa. Vaati aika voimallista pensselin huiskimista mutta lopputulos oli todella mieleinen :)

Kuva leiskasta on paras mitä sain napatuksi ennen kameran akun hyytymistä. Menee vaihtoon kunhan akku on ladattu! Kuvan päällä taas tuo ihme sumeus :( Hyi! EDIT. Kuva vaihdettu hitusten parempaan.

Tuossa vielä kuunneltavaa :) Kipeän kaunis kappale!ps. Skräppäyshaasteblogien sankasta joukosta löytyy myös musiikkiaiheinen skräppäyshaaste, Scrapping the music!

8 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Moi! ÖköMökön blogissa suunnitellaan ensimmäistä vaihtoa joulukuisen arvonnan tiimoilta :)

Laura kirjoitti...

Tosi hieno!!! Ihana kun et ole maalannut tuota perhosta kokonaan, se näyttää tosi mahtavalta! Ja hyvä kappale muuten.. sehän piti heti kuunnella :).

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on kyllä sulla (taas) todella hienot maaliräiskeet!

xing kirjoitti...

Kivan kepeä sivu! Tykkään sinun tavasta repiä paperia

Anski kirjoitti...

Oih, jotenkin ihanan kesäinen. Pitänee kuunnella tuo biisi kun kotia pääsee (nyt töissä :D eikä täällä koneella ees toimiskaan musiikit)
Vitsit sulla on kyllä tosi kiva käsiala, näyttää tosi hyvälle.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan raikas, tykkään! Perhonen on kaunis, samoin kun sun käsiala.

Hyvän kuuloinen biisi muuten :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Ninnu: Täytyypä käydä kurkkaamassa!

Laura: Kiitos :) Mä jotenkin tykkään tuosta grungeboardin väristä tuollaisenaan, joten halusin jättää sitä näkyviin.

Wilhenny: Kiitos :) Olin itsekin tyytyväinen niihin.

xing: Kiitti :) Ehkä vähän epätyypillisempää mua mutta vaihteeksi kiva näinkin.

Anski: Kiitos :)

Laurana: Kiitos :) Mua jäi itseä hieman harmittamaan tuo käsialan "siisteys". Leiskaan olisi jotenkin sopinut paremmin sellainen vähän "suttuinen" kaunokirjoitus. Olipa hyvin selitetty :D

Pia K kirjoitti...

Upea sivu, maaliroiskeet on tosi hyvät! Ja keveys!