torstai 22. tammikuuta 2009

Haaste #38 Paperikuutioista kokonaisuus

Viikon tauon jälkeen nyt oli ihan pakko osallistua Inspiroidu-haasteeseen! Tällä kertaa haasteessa oli tarkoitus käyttää hyväkseen paperisilppua ja muodostaa kokonaisuus kuution muotoisista palasista.


Valmista paperisilppuakin mulla olisi ollut mutta halusin käyttää uusia Urban Prairie-sarjan papereita. Ostin lehtiön Tampereen reissulta ja koko lehtiö on niin herkku! Tässä käytin kahta erilaista sarjan paperia. Tuo love-teippi on myös hankinta samaiselta reissulta ja tykkään siitä valtavasti. Tätä tullaan näkemään mun leiskoissa nyt varmaan usein ;)

Kuutioiden vastapainoksi halusin leiskaan myös pyöreyttä. Noin iso kuva oli kyllä vähän haastava pyöreän paperin kanssa käytettäväksi mutta ihan hyvin palaset loksahtelivat kohdalleen. Kuutioita olisin tosin halunnut käyttää enemmänkin mutta kun enempää ei mahtunut :D Sivulla ei ole minkäänlaista journalingia mutta se tulee sitten aikanaan toiseen leiskaan, jonka kanssa tästä leiskasta tulee aukeama.

Tuo Intohimona skräppäys-viikonloppu oli varsinainen piristysruiske. Pää pursuilee ideoita ja mä haluaisin vaan skräppäillä koko ajan! Viikonloppuna varmaan tiedossa joku skräppäysmaraton ;) Ainakin sen Basic Grey minialbumin ajattelin tehdä loppuun. Se on kyllä jo melkein valmis, väsäilin sitä tuossa yhtenä iltana ja vieläpä ihan ohjeiden mukaan ;D

9 kommenttia:

xing kirjoitti...

Voi ihana! Tässä on minuun vetoavat värit ja kivaa kerroksellisuutta. Lisäksi kuva ... oh!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuva ja leiska, tykkään väreistä paljon! Tuollainen teippi täytyy laittaa toivelistalle...

Anonyymi kirjoitti...

no hienohan se taasen on! etenkin noista paperinpalasten reunoista tykkään kovasti!

Anonyymi kirjoitti...

sinä se osaat - mm. värien käyttö on sulla aina aivan mahtavaa! kivasti käsitellyt reunat, ihania papruja... tosi jees sivu jälleen :)

Anski kirjoitti...

Voi miten ihana kisukuva!
Söpö sivu muutenkin!

Anonyymi kirjoitti...

hei, kisuhan on siellä puussa! kivasti käsitelty noita neliöitä. ei mulla tullu edes mieleen että silleekin vois tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Soma kisukuvanen <3 Ihania vihreän sävyjä papereissa ja otsikossa, sopivat nätisti yhteen kuvan kanssa.

Pia K kirjoitti...

Kuulostaa tutulta, että vanhaakin silppua olisi ollut mutta kun ne Tampereelta ostetut paperit... :D Ja pehmentävänä elementtinä pyöreä muoto; mä tein saman journaling-lapun avulla. Tykkään tosi paljon myös tän sivun väreistä.

pikkuhelistin kirjoitti...

xing: Oon odotellu sopivaa käyttöä tuolle raitapaperille ja tähän se sitten sopi kivasti :)Tuo kuva on kyllä mun omiakin suosikkeja meidän Pötköstä :)

Bridget: Kiitos :) Tuo teippi on kyllä kivaa ja se on muuten maalarinteippiä :D

päivi: Kiitos! Oon nyt ihan koukussa tuollaisiin repaleisiin reunoihin ;)

lintsi: Kiitos kivasta kommentista, piristys :)

Anski: Kiitti :)

shys: Ja jänskää on, ainakin kissan ilmeestä päätellen :D Mä voisin kyllä jo välillä jättää paperin reunat käsittelemättä ;)

Laurana: Eikös<3 Vihreä ja pinkki on niin nätti yhdistelmä ja vahingossa sopivat kuvaankin kivasti :D

Pia K: Jotenkin ne uudet paperit vaan houkuttelee ;)