lauantai 22. marraskuuta 2008

Haaste #30

Inspiroidu-haasteella on jo "kolmekymppiset", hui :) Hurjan kivaa, että haastetouhu pöyrii niin hienosti ja innostaa monia skräppäämään. Oon ainakin omalta kohdalta huomannut, että jos viikon aikana ei muuta tule skräpättyä niin ainakin haasteleiska :)

Tällä kertaa haaste oli huomattavasti viimeviikkoista helpompi. Kävin läpi uusimpien teetettyjen kuvien pinon ja sieltä löytyi useampikin kuva, joka olisi sopinut tähän haasteeseen. Skräpättäväksi valkkautui tämä.


Mun ihanimmat Pikku Myy-kengät! Tykkään tästä kuvasta aivan valtavasti vaikka se onkin ihan tärähtänyt ja tarkentunut vain toiseen kenkään. Ja entäs tuo paperi sitten! Vähän ihana ja mikä parasta toisella puolella on sama kuvio mutta vaaleanpunaisena<3 Tässä käytin taas pitkästä aikaa siirtokuvia. Täytyisi muistaa käyttää useamminkin. Muuten aika simppelit koristelut ja sälät paperin runsaudesta johtuen.

Kuvat on aina vaan vähän kökköjä. Harmittaa kun en ehdi oikeastaan muulloin kuin viikonloppuisin kuvaamaan leiskoja päivänvalolla. Taas on se aika kun aamulla lähtee kotoa on pimeää ja kun iltapäivällä tulee takaisin kotiin on pimeää (tai ainakin hämärää). Ja missä ne ihanat aurinkoiset talvipäivät on nyt kun ei tarvi olla töissä! On ihan kivaa kun on lunta mutta kaipaisin nyt sellaista kaunista, aurinkoista ja kirpeää talvipäivää. Mutta juu, nyt pillit pussiin ennen kuin tästä postauksesta tulee yhtään enempää lirularuloru :D

13 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Aivan ihana! Tosi upeannäköinen tuo paperi ja kylläpä käy tosi hyvin yhteen sinun supermahtavan kuvankin kanssa!!!
Minä en ole pitkään aikaan tehnyt Inspiroidu haasteita.. nyt taitaa olla aika taas ottaa osaa :).

Anonyymi kirjoitti...

Ooh mikä paperi - ja tosi hauska kuva! Sopivat yhteen kuin... kuin... ei tule mieleen kuin jalka ja kenkä!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että olet silti tuonut sitä "pikkuhelistinmäisyyttä" tähän sivuun, vaikka paperi olikin jo itsestään koristeellinen. Pinkki ja musta on aivan ihana yhdistelmä, jotenkin niin tyttömäinen ja samalla rok. Pakko vielä sanoa, että toi kuva on aivan mieletön, ei pilalla ollenkaan minun mielestäni.

sannika kirjoitti...

Hieno kuva, hieno leiska! Mutta tuo pompulanauha, sehän on siis kerta kaikkiaan mahtava! Mulla on niin aikuinen maku :-)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo taustapaperi on kyllä aivan mahtava!! :D Upea sivu. :)

baula kirjoitti...

Mahtava leiska. Niin pikkumyymäinen asentokin jaloilla.. :) Paperi on kyllä ihana.

Anonyymi kirjoitti...

Söpöt kengät ja kuva, huippuhieno taustapaperi ja ihana sivu :D

xing kirjoitti...

Minuun vetosi varsinkin kenkien nimi! ;) Ja tuo taustapaperi sinänsä on jo mielestäni "pikkuhelistinmäinen" eli ihan sinun tyyliäsi.

Pia K kirjoitti...

Oi ei, mullakin on pikkumyykengät - mutta ei ainoatakaan valokuvaa niistä! Täytyy kyllä tämän inspiroimana skräpätä ne, kunhan saan käytettyä suutarilla. Ovat nimittäin taas huollon tarpeessa, niillä kun on reilusti ikää - itse ostin ne kirpparilta lähes parikymmentä vuotta sitten...

Tämä sivu on aivan ihanuus, tyttömäinen ja rokkaava kuten on jo sanottu, ja pikkumyymäistä ilkikurisuuttakin löytyy.

Niin ja: sulla on varmaan sellainen hirmu pitkä vihkonitoja, kun nytkin olet saanut niitit tuollaiseen paikkaan? Minkä koon niitit siihen käy? Kun nimittäin Sarilla on nyt väriniittejä myynnissä...

Anonyymi kirjoitti...

Todella upean sivun olet tehnyt!!! Taustapaperi on aivan huippu!

Elina kirjoitti...

Ihanaakin ihanampi! Kukapa ei rakastaisi kenkiä, varsinkaan tuon näköisiä ihanuuksia... Tykkään minäkin tuosta taustapaperista, sopii täydellisesti kuvaan. Ja pallukka-nauha tuo viimeisen silauksen täydelliseen leiskaan!

pikkuhelistin kirjoitti...

Vitsit te ootte ihania kun tuollaisia kivoja päivänpiristyskommentteja kirjoittelette! Kiitti :)

Pia K: Mulla on sellainen ihan tavallinen retro-oranssi nitoja, jolla on ikää varmaan enemmän kuin mulla :) Sillä saa nidottua n. viiden sentin päähän reunoista ja senkin kanssa pärjää ihan hyvin mutta joskus joutuu vähän soveltamaan.

Keskelle sivua jos haluaa niittejä niin täytyy vähän asetella paperia ja kuvia niin, että saa niitit kiinni ja sitten vasta koko komeus taustapaperiin kiinni teipillä :D

Haaveilenkin siitä vihkonitojasta, että pystyis nitoa mihin vaan ilman poppakonsteja :) Saa ilmoittaa mistä sellaisia nitojia löytää!

Anski kirjoitti...

Aivan mielettömän magea sivu! Kengätkin on ihkut, mullakin on vähän samantapaiset <3