perjantai 4. marraskuuta 2011

Inspiroidu #183 Virhe

Tämän kertaiseen Inspikseen löytyi aihe melko helposti, joten pitkästä aikaa mukana haasteessa! Mä oon vähän sellainen "hiusrajoitteinen" vaikka uusiutuvasta luonnonvarasta onkin kyse :D Siksi olikin virhe leikkauttaa hiukset.


Melko simppeliä mutta tuo Sassafrasin paperi ei mun mielestä kummoisia koristuksia kaverikseen kaipaa. Tykkään ihan hurjasti tuosta Amplify-sarjasta vaikka kuosit hivenen villejä ovatkin. Yläreunan norsu ja pilvi ovat puolestaan Sweet Marmalade-sarjaa, joka on kyllä myös ihan lemppareita. Tässä kohtaa voisi ehkä kysyä, että onko olemassa sellaista sarjaa Sassafrasilta, josta mä en tykkäisi ;)

8 kommenttia:

Marika kirjoitti...

NÄyttää ihan sun tekemältä! :) Upea!

Mulla on vähä samanlaisia kriisejä hiusten kanssa... kun ne on pitkät, ajattelen että leikkaisko. Sitte jos leikkaa, niin haikailee niiden pitkien perään... huoh. Miten voi olla niin vaikiaa?

Ainoat hiukset mihin totaalisesti rakastuin oli pikkuletit, jotka Namibiassa otin. Pitäisköhän tehdä oikein leiska niistä? Hmm...

Nelsson kirjoitti...

Minäkin tykkään Sassafrassista. Ja siksi harmittaa että lopettavat tuotteiden valmistuksen :(

ninarsku kirjoitti...

Tosi ihana! Noi paperit riittää vallan mainiosti, ei kaipaa mitään koristeita.

hmm. mullakin on taas mielessä leikata hiuksia, mutten taidakaan nyt, se olis kuitenkin virhe ;D

sannika kirjoitti...

Voi vitsi, tiedän miltä tuo tuntuu! ;-)

Iloinen leiska kuitenkin näin "traumaattisesta" kokemuksesta, tykkään! ;-)

elinarsku. kirjoitti...

toinen pitkätukkainen blondi ilmoittautuu! tosin mä en oo koskaan ollu lyhythiuksinen. monta kertaa on tehny mieli leikata, mutta lyhimmillään noi on ollu vähän yli olkapäitten. :) kauhulla ootan jo taas sitä karvanlähtöaikaa.

krafti+sassafras=<3

Veeruliiru kirjoitti...

Mä tyykkään tästä niin! Aivan loistavat paperivalinnat tukemaan kuvaa ja aihetta! Ja ihana nähdä pitkästä aikaa pikkuhelistin-sivu!!!

Tiedän niin ton sun tunteen (ilman hormoonihäiriöitä!) aina kun oon leikannut hiukset lyhyiksi kaduttaa niin pirusti ja sitten kun ne on taas pitkät haikailee lyhyempää mallia... Tän asian osalta jopa mä voisin allekirjoittaa väittämän, että naiset on hankalia...! =D

Seija kirjoitti...

Ehkä hietesi leikkauttaminen oli virhe, vaan tuo pikku norsu ei sitä ole. Kiva kun piristit päiväni, sanoo nimimerkki norsufani kärsämania.

Juuli kirjoitti...

Oi kunnon sassafras sivu <3 Ihanat nuo kukka ja norsu.