perjantai 27. toukokuuta 2011

Inspiroidu #160 Lippusiima

Taas inspiroituneena haasteesta. Inspiksen aiheena tällä kertaa oli lippusiiman käyttäminen leiskassa. Mä lähdin aika perinteisellä tyylillä liikenteeseen ja palasin joulutunnelmiin näin kesän kynnyksellä.
Joulun alla jännitettiin sitä missä pyhät tullaankaan viettämään. Laskettu aika oli niin lähellä joulua, että sairaalajoulu olisi voinut olla mahdollinen. Aattona oltiin kuitenkin jo kotona fiilistelemässä.

Lippusiima on kyhätty Sassafras Lass-paperisuikaleesta ja nuo vasemman sivun sydämet ovat samasta paperista peräisin. Lisäksi ei sitten tarvittukaan kuin vähän pallopaperia ja valmista tuli.

Koska tuo aukeama on kuvattu aivan kuinka sattuu (vaihdan parempaan jos jaksan/muistan), tässä vielä molemmat sivut erikseen.
Erityismaininnan ansaitsevat ensimmäiset todella onnistuneet Pearl Maker helmet. Kerrankin niistä tuli kunnolla pyöreitä :)

Tarinointi jatkui leiskojen kuvaamisen jälkeen vielä parilla sanalla mutta en jaksanut kuvata enää uudestaan.

Tähän haasteeseen aloin väsäämään myös toista leiskaa, jossa lippusiima ei ollut ihan niin perinteisessä muodossa mutta innostuneen alun jälkeen tuli hieman takapakkia ja leiska jäi kesken. Katsotaan jos saisin senkin pian valmiiksi.

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Niin onkin paras joululahja tuollainen suloinen neiti. Ja hieno lippusiima!

Creomi kirjoitti...

Oi kuinka suloisia kuvia pienestä :) Hieno aukeama!

Veeruliiru kirjoitti...

Voi että kun toinen on suloinen!
Hieno sivu! Taputapu onnistuneista helmistä! Mä tykkään hurjasti myös kahden erilaisen pallopaperin yhdistelmä, näyttää niin hyvälle että!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kummityttö, oli myös meidän paras joululahja, kun meitä pyydettiin kummeiksi <3 p.s saat neuvoa mullekin, kuinka noihin osallistutaan, niin mäkin voisin koittaa alkaa inspiroitua :)

Marika kirjoitti...

Ompas suloinen!!!

Ihanat kuvat ja tekstit ja... <3

Nyt on munki blogissa kaksipuoleinen työ. :)

m kirjoitti...

suloiset kuvat, ihana tunnelma sivussa ja hieno lippusiima :)

Mira Ekonen kirjoitti...

WAU, ihana! Meillä viimeinen pojista syntyi joululahjana, jouluaattona. Rakastan joulua, joten aatto synnärillä ei ollut toiveissa, mutta se unehtui pienen ihmeen tuhistessa rinnalla.