perjantai 13. toukokuuta 2011

Uusi yritys

Eilen illalla postasin osallistumiseni Inspikseen #158, jonka aiheena oli kaunokirjoitus mutta Blogger päätti sitten hävittää koko postauksen bittiavaruuteen eli tässä uusi yritys. Yritän muistaa mitä eilen tuli leiskasta kirjoiteltua.

Tykkään kovasti kirjoittaa kaunolla ja mun mielestä mun kauno on parhaimmillaan vähän isommassa koossa ja lyijykynällä kirjoitettuna. Tähän kuitenkin tuli ihan kohtuulliset koukerot, tosin aika pienellä ja tussattuna. Otsikkoonkin löysin kirjaintarrojen valikoimastani kaunoa. Kirjaimia täytyi taas vähän leikellä sopiviksi ja sellaisesta oikein koukeroisesta z-kirjaimesta tulikin ihan hyvät e:t ja typistetty d toimii tässä a:na.

Leiska on itselle mieluinen paristakin syystä. Tykkään nimittäin tosi paljon ison ja pienempien kuvien yhdistelmästä. Tätä kikkaa täytyisi ehdottomasti muistaa käyttää enemmän. Tykkään tästä myös siksi, että tässä pääsivät taas käyttöön myös nuo Basic Greyn ihanat Olivia-sarjan paperit, joita ostin varta vasten vauvaskräppäystä ajatellen jo raskausaikana. Nämä suikaleet ovat jämiä, joita jäi yli synnärikuvista tehdystä minialbumista.

3 kommenttia:

Creomi kirjoitti...

Pienet kuvat ihastuttavat minua kovasti! Suloinen sivu suloisesta tytöstä :)

Marika kirjoitti...

Mä kerkesin nähdä tän jo edellisellä kerralla :) Ihana sivu! Ihanat paperit, sun käsiala on niin kaunista (voisit tehdä siitä fontin, mä ainakin käyttäisin ;) ja noi kuvat <3

Mä oon muuten ny skräpänny paperin toisellekki puolelle :) Laitan sen täs joku päivä näkyville :)

Juuli kirjoitti...

Voi kun on suloinen sivu! Ihanat värit ja tosiaan, isot ja pienet kuvat samassa sivussa on kiva yhdistelmä :)