tiistai 5. huhtikuuta 2011

Suloisesti hullaantunut

Niin palavasti kun aikoinaan rakastuinkin Sassafras Lassin pöllöihin ja bambeihin, aiheutti tämä uusi Sweetly Smitten vielä sitäkin suuremmat sydämentykytykset. Tää sarja on vaan niin täydellinen<3 Joskus aiemmin harmittelin tunnetta, mikään paperi tunnu tarpeeksi kivalta ja hienolta Venlan kuville. No, nämä paperit ovat tarpeeksi kaikkea :D


Leiskassa on käytetty kolmea eri paperia Sweetly Smitten sarjasta (Daintly Sketch, Heartfelt ja Penny's Penfiore) ja muutamaa tarraa samasta sarjasta. Tekstuuria leiskaan on lisätty ryppyisellä maalarinteipillä sekä korostamalla taas paperin ompeleita oikeilla ompeleilla. Tän paperisarjan lisäksi lemppareita tällä hetkellä ovat myös nuo American Craftsin helmihaaraniitit, joten niitäkin oli saatava leiskaan mukaan :)


Tuo valokuva on muuten eräs ehdoton lempparikuvani Venlasta<3 Kuvaan on lisätty tekstuuri, joka on ladattu Shadowhouse Creations-blogista. Tuolta löytyy vaikka mitä muutakin ihanaa ladattavaksi, kannattaa tutustua. Linkin bongasin hiljattain jonkun suomalaisen skräppääjän blogista, en vaan enää muista mistä. Mutta joka tapauksessa kiitos vinkistä :)

11 kommenttia:

Anski kirjoitti...

Kerrassaan täydellinen <3

ninarsku kirjoitti...

tykkään maalarinteippikehyksestä ja sun aakkosten käyttö on innovatiivistä! Suloinen sivu <3

m kirjoitti...

käsinompelukset on superhyvä lisä sivuun ja minäkin tykkään tosi kovasti kyseisisitä helmihaaraniiteistä. kaunis kuva!

Pia K kirjoitti...

On. Kaunis :)

Marika kirjoitti...

Ihanan herkkä, mutta silti sopivan rosoinen :)

Veeruliiru kirjoitti...

Tää on niin IHANA!!! <3 Siis kaikki tässä kolahtaa ja isosti; maalarinteipit kaiken tyttömäisen ja herkän rinnalla, sun omat ompelukset ja noi helmihaaraniitit... Vaan niin IHANA sivu!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Voi kuinka kaunis!

Jeppula kirjoitti...

Kaunista. Samalla vähän rosoista. Täydellistä.

xing kirjoitti...

Tosi kiva nähdä sinun sivu näistä materiaaleista. Minä oikein odotin että millainen siitä tulee, kun Sassan värit ovat näissä niin erilaiset :D Ihana tuli!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka nätti <3

Kirsi kirjoitti...

Kauniin herkkä sivu ja suloinen kuva.