lauantai 30. huhtikuuta 2011

Ensitapaamisen toisella puolella

Tässä on nyt sitten se edellisen leiskan taustapuolelle tehty leiska. Tai ehkä sittenkin toisin päin, koska tämä taitaa olla se paperin "paraatipuoli". Tykkään tosi kovasti siitä, miten tuon paperin tunnelma jotenkin muuttuu kun sen trimmaa letter-kokoon.


Teksti on tällä kertaa sensuroitu kun siitä tuli niin kovin henkilökohtainen. Kovin suuria juttuja ei tämän leiskan valmistumiseen tarvittu. Maalin, kirjaintarrojen, maalarinteipin ja nappien lisäyksellä tuli valmista nopeasti. Paperissa olevia ompeleita ei tällä kertaa voinut korostaa oikealla langalla ettei se paperin toisella puolella oleva leiska menisi pilalle. Hei onko muut muuten harrastaneet tätä kaksipuoleisen paperin molemmille puolille skräppäämistä vai oonko ainoa?

8 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihanan herkkä sivu!

Pitäiski joskus kokeilla molemmille puolelille skräppäämistä :)

Kirsi kirjoitti...

Kaunis kokonaisuus. Itse en ole koskaan skräpännyt kaksipuoleista paperia molemmille puolin kun laitan kartongin aina jostain syystä tukemaan sivua lisää. Mutta ideana tuo on kiva =)

sannika kirjoitti...

Suloinen leiska! Vähän yksityiskohtia mutta juuri sopivasti!

Itse en skräppää molemmille puolille, koska skräppäilen sekavassa järjestyksessä lasten ja omiin albumeihin, ja kuitenkin haluan että leiskat kunkin albumin sisällä voi laittaa aikajärjestykseen. Tuntuu helpommalta järjestelyn kannalta, että jokainen leiska on erillinen.

Jeppula kirjoitti...

Aluksi skräppäsin aina molemmille puolille, kun halusin hyödyntää molemmat puolet, mutta nyt olen siirtynyt vain toiselle puolelle skräppäilyyn. Kaunis, tunnelmallinen sivu:)

Pia K kirjoitti...

Tämä on niin suloinen sivu <3

Mä en muistaakseni ole skräpännyt kaksipuolisesti koskaan, vaikka aluksi luulin että nimenomaan niin kuuluu tehdä, kun paperit kerran on kaksipuoleisia.

Anski kirjoitti...

Voi, todella suloinen leiska! Näyttääkö kuvat muuten vähän liian punaisille vai onko se vaan mun näytössä?
Itse en ole koskaan tainnut skräpätä molemmille puolille, tosin aika usein taustat on mulla aika silppua, kun saatan koota sivut useasta eri palasta.. :P

lehtipollo kirjoitti...

Ihana! Tosi kivalta näyttää letterinä. Niin kaunis kuva ja asettelu.

Anonyymi kirjoitti...

jos paperin molemmat puolet on ihania niin sitten skräppään molemmille.. yleensä silti vaan toiselle puolella :)