torstai 9. joulukuuta 2010

Epäsymmetrinen sadonkorjuu

Nyt tähän väliin jotain muuta kuin vauvajuttuja. Ja sipulihan nyt ainakin on jotain ihan muuta.


Näyttääkö symmetriseltä? No ei näytä ei! Mun täytyy tunnustaa, että tästä leiskasta oli tarkoitus tulla mun osallistuminen tän viikon Inspiksen symmetria-haasteeseen mutta kun se oli niin pirun vaikeaa niin annoin periksi ja päädyin tähän lopputulokseen. Miten se muka oikeasti olikin niin hankalaa? Vaikka kuinka olisin asetellut, ei mikään näyttänyt oikein hyvältä. Yritin jopa sen twist-luonnoksen kanssa mutta kun ei niin ei. Mutta vielä mä tän symmetrian joskus saan toimimaan. Jos (ja kun) en tähän haasteeseen enää ehdi niin sitten joskus myöhemmin. Jäi meinaan vähän kaihertamaan ;)

Muuten tämä on leiskana sellainen perus. Ei mitään maata mullistavaa mutta ihan mukava. Ja tosiaan vähän pään tuuletusta vauvajutuista vaikka täytyy nyt sen verran vielä myöntää, että heti tämän jälkeen skräppäsin myös hempeän vauvaleiskan ;)

5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Kauniit värit ja niin sun oloinen leiska!

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Mäkin tykkään. Mullekin symmetria tuntuu vaikeelta, en oo varmaan yhtään symmetristä sivua tehny... haastetta siis olis kerrakseen! Mun ennustus ei tainnu osua oikeeseen, vaik onhan tässä nyt vielä puolitoista tuntia tätä päivää jäljellä. ;o) Tsemppiä.

Pia K kirjoitti...

Ei näytä symmetriseltä, mutta tosi hyvältä näyttää! Sipulit yleensäkin on jotenkin niin kuvauksellisia, taiteilemaan kutsuvia.

Mä sain heti kolme ideaa symmetriahaasteeseen. Kaksi niistä toteutin kuten olin ajatellut, mutta kolmas muuntuikin muuksi - siinä ei symmetria vaan toiminut. Mutta kyllä se sultakin vielä :) Ja mulla on tietysti omat sivuni vielä kuvaamatta ja blogiin laittamatta, kun ei vaan oo huvittanut...

lehtipollo kirjoitti...

Oi, herkullisen maanläheinen sivu :) Kivat napit ja ompeleet!

Anski kirjoitti...

Ihanan rouhean maanläheinen leiska!