keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Serkkuja ja Sassafras Lassia

Pari viikkoa sitten skräppäsin mun vanhimmista serkuista ja viime viikolla mun nuorimmista serkuista. Vihdoin sain molemmat leiskat kuvattua. Tuo leiskojen ja muiden tuotosten kuvaaminen ei nyt yhtään tunnu innostavan ja siitä syystä se moneen kertaan mainittu Intohimona skräppäys-minikin on edelleen julkaisematta (ja yritän nyt ryhdistäytyä sen kanssa). Mutta tässä siis serkkuleiskoja :)


Tässä ensin ne vanhimmat serkut+minä muksuina. Tuo valokuvahan oli blogissa esillä jokunen aika sitten tunnustuksen/haasteen yhteydessä ja oli ehdottomasti myös skräpättävä. Tästä tykkään ihan valtavasti. Joskus tosi kivoja kuvia on vähän vaikea skräpätä kun haluaisi, että leiskasta tulisi myös mieluisa. Tämän kanssa ei kuitenkaan ollut niin, vaan palaset loksahtelivat kohdalleen aika luontevasti. Tuohon punaiseen "lätkään" kuvan viereen tulee muuten vielä vuosiluku ja serkkukatraan iät kunhan vaan muistan tarkistaa asian ensin. Muistelisin, että vuosi saattaisi hyvinkin olla 1985.


Ja tässä sitten ne pienimmät/nuorimmat serkut viime kesänä otetuissa kuvissa. En yleensä "harrasta" blogissa näitä sensurointeja, mutta en halunnut ilman lupaa julkaista näitä kuvia. Nimetkin suttasin tekstistä. Tästäkin tuli omasta mielestäni kiva ja pirteä. Tuota asettelua ajattelin käyttää vielä monesti, koska se tuntui jotenkin tosi hauskalta :)

Heipat ja palataan taas asiaan! :)

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Äärettömän suloisia on kumpikin leiska! :) Tuosta ylimmäisestä tykkään vielä oikein erityisen paljon kun se on niin ihanan pirtsakan keltainen.

xing kirjoitti...

Jo otsikko oli aika pikkuhelistinmäinen :D Ylemmän leiskan kukanmuotoinen paperi reunustuksineen on tosi kiva, samoin värit!

Pia K kirjoitti...

Musta kans alemman sivun asettelu on tosi kiva!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Voi että tuo keltainen sivu on mahtava! Jaksaisin ihastella sitä varmaan tuntikausia! :)