lauantai 20. marraskuuta 2010

Vittu jee!

Leiska ilman mitään sen kummempaa tarinaa tai kertomusta (paitsi se, että PMMP rokkaa). Tuo kuva on vaan edelleen niin mun lemppari ja tuo mieleen kivoja keikkoja. Ja kyllä, kuva on sama kuin siinä ei niin mieleisessä Vuoden skräppääjä-kisan finaalileiskassa. Nyt tässä asiaan sopivalla otsikolla ja muutenkin rouheampana kuin silloin ;)


Leiskat tulevat nyt blogiin näköjään nurinkurisessa järjestyksessä, koska tämä oli ensimmäinen leiska, jossa kokeilin tuota feikkiompelusta. Tähän oli hyvä kokeilla, koska kuva oli muutenkin vähän kärsinyt kun irrotin sen vanhasta pohjasta + lisäksi siihen oli ilmestynyt pari kissankynnen jälkeä (Miten niin ne rontit hyppii mun askartelupöydällä?!). Muuten en varmaan olisi edes malttanut kuvan päälle mitään tehdäkään... Vaikka tykkään tästä näinkin ilman tarinointia saatan kuitenkin jossain vaiheessa napsutella muutaman sanan mustalla dymonauhalla tuohon vasemmalle. Ehkä.

6 kommenttia:

xing kirjoitti...

Ai otsikon osalta vai? :D Minuakin on alkanut huolestuttaa kissan skräppäysavustajana toimiminen, mutta ehkä se on se disstressed look, johon vaaditaan pari naarmua..

:)

sannika kirjoitti...

Ympyräjuttu kuvassa on hieno, kokoaa koko jutun. Ei muuta kuin että JEE!

Marika kirjoitti...

Samaa miältä ympyrästä; ihan magee!!!

Tosi siisti sivu :)

Pia K kirjoitti...

:D Siis en voinut lukea postauksen otsikkoa oikein XD Sivu on tosi jees, ympyräjuttu ihan mahtava, ja kuva suorastaan ylihieno!

Veeruliiru kirjoitti...

No vittu jee!! Hyvä, että teit sivun tälläkin otsikolla! Kuva ansaitsi sen! =D
Aivan loistavan upea feikkiompelusympyrä!

Anski kirjoitti...

Tässä on asennetta! Tykkään!!