lauantai 8. toukokuuta 2010

Nyt saa riittää

Nimittäin tämä blogihiljaisuus! En ole kyllä viime aikoina oikeastaan edes skräpännyt, en ainakaan paljon. Muutama päivä sitten tekaisin talviaiheisen aukeaman mutta jotenkin sitä ei nyt enää huvita postata kun on niin kevät. Aukeaman lisäksi myös 6x12 joka ei myöskään tunnu "blogimateriaalilta" vaikka muuten ihan ok leiska onkin. Onneksi on edes tämä "ikivanha" julkaisematta jäänyt. On muuten mun ensimmäinen letter-kokoinen :)


Jotain pientä tarinan pätkää tuohon mietin, mutta toistaiseksi näin. Tää oli ihan supersimppeli ja nopea. Ja kiva. Tykkäsin siis hirmusti tehdä letteriä vaikka oli tosi erilaista verrattuna 12x12 kokoon. Oon vähän miettinyt, että jos tästä lähin tekisin kaikki yhden kuvan leiskat lettereinä tai sitte 6x12 tai 8x8 kokoisina ja useamman kuvan leiskat sitten pääsääntöisesti 12x12 tuumaisina. Mutta tietenkin sillä ehdolla, että tämä sääntö on tehty rikottavaksi :D

6 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Onpa söpöliini leiska. Tuo kuva on kyllä mahtava!!!!

Marika kirjoitti...

Tosi ihana!

xing kirjoitti...

Välillä lyhyt skräppäystauko tekee hyvää <3 Ja en olisi ikinä uskonut, että et ole tehnyt letteriä aikaisemmin

Anski kirjoitti...

Söpö sivu! Upea kuva ja kissan silmät ovat kuin yhdet napit lisää nappikoristeiden joukkoon! Mullakin on muuten talvileiskoja työn alla... Laita säkin vaan ihmeessä niitäkin vaan esille tänne, mä ainakin haluan nähdä! :)

lehtipollo kirjoitti...

Ihana karvakorva, ja kuviopaperi on just sopiva :)

Veeruliiru kirjoitti...

Eikö ookkin hassua, miten erilaiselta tuntuu tehdä letteriä kuin 12X12 sivua??
Kuva on kyllä ihan mahtava, ja tuntuu että kisun katse olisi naulittu noihin paperin lintuihin..! Varo vaan tipi! =)