tiistai 25. toukokuuta 2010

Inspiroidu #108 Kärpäsenä katossa

Tänään oli aivan pakko istahtaa skräppäyspöydän ääreen pitkästä aikaa. Vähän hirvitti, että mitähän hommasta tulee tauon jälkeen mutta mallikkaastihan se sujui. Ensimmäinen tuotos oli uusimman Inspiroidu-haasteen mukainen. Haasteessa kehotettiin skräppäämään aiheesta kärpäsenä katossa. Mä oon monesti miettinyt, että mitähän mamskin murut mahtavat puuhailla keskenään olleessaan kahdestaan kotona. Siitä siis leiska haasteeseen.


Sassafras Lassin hirviöt olivat tähän juuri passelit. Sydämetkin leikattu saman sarjan toisesta paperista. Alareunan boordi on siipan valkkaama (saa nyt sanoa, että on osallistunut vaimonsa harrastukseen!). Yläreunassa puolestaan Xingin "nappikoneella" Ikaalisissa tehty kangaspäällysteinen kissanappi.

Aloitin tänään toistakin leiskaa, joka jäi vielä hieman keskeneräiseksi. Katsotaan jos palailisin sen kanssa asiaan vielä tällä viikolla. Nyt ei muuta kuin heipat!

9 kommenttia:

xing kirjoitti...

Hieno aihe, sitä olisi hyvä seurata kärpäsenä katossa (mutta tarpeeksi korkealla, että tassu ei yltä..). Kiva värimaailma! -- ja onpa kiva tuo nappi ;)

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Mainio kuva ;oD

shys kirjoitti...

tykkään tästä kyllä. sopii just hyvin toi paperi ja kiva kun teillä on yhteinen harrastus ;)

Veeruliiru kirjoitti...

Ihanat herkkuvärit ja asettelu on tosi mieluinen myös! Että osaa olla ilkikuriset ilmeet... =)
Yhteiset harrastukset kunniaan!

ninarsku kirjoitti...

mä niin nauran tuota kupissa istuvaa/makoilevaa kissaa!!! ihana!!!

Monsterit sopii tähän just niin hyvin. Niin ja asettelukin on tässä mitä mainioin!

Pia K kirjoitti...

Iloinen, hauska sivu :)

Laura kirjoitti...

ei kai se kisuli ole mennyt saunakauhaan? hihii!!!! ihana otus! :) Minä luulen että meidän prinsessa vain nukkuu kun me ei olla kotona, mutta kaksi kissaa olisikin ihan eri juttu :). Sitä ei tosiaan tiedä että mitä kaikkea ne saa aikaiseksi :)

Laurana kirjoitti...

Loistavat kuvat, varsinkin tuo alempi :D Musta tuntuu että meidän karvakasat lähinnä vaan nukkuu, kun me ollaan poissa. Tai mistäpä sitä tietää, ehkä ne pitää bileitä tiskipöydällä ja pissailee kukkaruukkuihin kun ihmiset ei ole näkemässä xD

Anski kirjoitti...

Ei vitsit miten hauska sivu ja aihe! :D Varsinkin tuo alempi kuva aiheutti kyllä naurua täällä :D miksi kissojen pitääkin aina tunkea mitä pienempiin paikkoihin? :D