torstai 31. joulukuuta 2009

Vuoden vimppa

Nyt voin sanoa, että tässä vuoden viimeinen leiska! Tein tämän eilen illalla ja tykkään tästä tosi paljon. Tämän tyylisiä leiskoja haluaisin tehdä paljon jatkossakin. Parasta tämän tekemisessä oli rentous, jolla kaikki vaan loksahteli kohdalleen.


Maalin käyttö oli pitkästä aikaa niin kivaa. Lupaan tästä lähtien käyttää taas enemmän maaleja! Kätköistä löytyi myös vanhoja koristeita, joita halusin tähän eli tuo tähtihuopanauha ja punainen j-kirjain. Nuo alphadotsit on kyllä vieläkin niin ihania. Mistähän niitä saisi lisää? :)

Mutta nyt on aika valmistautua vastaanottamaan uutta vuotta. Tehkää uuden vuoden lupauksia tai olkaa tekemättä mutta viettäkää oikein hyvä ja mahtava vuosi 2010!

8 kommenttia:

Pikkis kirjoitti...

Aivan mahtava! Tykkään tosi paljon noista maaliläiskistä ja tähdistä. Ja pojat tosiaan on poikia... :)

sannika kirjoitti...

Hauska kuva, hyvä aihe, kaikki sopii, tosi hieno!

Ja hyvää uutta vuotta!

xing kirjoitti...

Myös tytöt saavat kiivetä puuhun :) Piristävä sivu, ja ihanaa uutta skräppäysvuotta!

Laita mulle sähköpostia niin lähetän sinulle loput alphadotsitsini!! Niitä on jäljellä epämääräisen määrä, mutta niin vähän, että on vaikea käyttää (jos yhdistäisi, käyttöä löytyisi enemmän)

elinarsku kirjoitti...

ihan ihana! taas! :D paljon kivoja yksityiskohtia ja hauska kuva ja kiva asettelu. toi vihreä pilkullinen huopa on kans niin ihanaa.

Sini kirjoitti...

Ihana sivuja, paljon kivoja yksityiskohtia mihin silmä kiinnittyy. Jos pojat eivät ole liian vanhoja puuhun kiipeämään niin tämä tyttö kokeili tuossa syksyllä samaa todeten olevansa ainakin liian jäykkä kiipeämiseen kun takareisi sanoi poks matkalla kohti latvusta ;)

omuli kirjoitti...

Tässä on ihan kaikki kohdallaan, tykkään kuvasta, väreistä, asettelusta, maaliläiskistä ja koristeista... ihana!

Anonyymi kirjoitti...

onnistunut on tämä(kin) leiska. kivoja yksityiskohtia, nappeja, huopaa, maalia... hieno!

Anski kirjoitti...

Niiin ihana! Puu valokuvassa ja puu taustassa = <3
Maalit näyttävät ihanilta, ehdottomasti käytä vaan taas enemmän maaleja! :)