lauantai 19. joulukuuta 2009

Haaste #86 Materiaalina muovi

Tänään herättelin uinuksissa ollutta skräppäysintoani uusimman Inspiroidu-haasteen parissa. Tässä haasteeessa kehotettiin hyödyntämään mitä erilaisimpia muovisia materiaaleja. Into palautuikin aika rytinällä sillä tein tähän haasteeseen kaksi leiskaa yhdeltä istumalta. Ja kaiken lisäksi molemmista tuli itselle oikein mieluisia.


Tähän ensimmäiseen hyödynsin Making Memories journalinglehtiön kannesta leikattuja muovikuvioita. Ne ovat mielestäni kauniita ja sopivat kivasti kuvaan. Sannikalta arpavoittona saatu iki-ihana huopakukka puolestaan sopi sekä kuvan värien että muovikuvioiden kanssa yhteen. Lisäksi vielä muutama nappi että muovia olisi tarpeeksi :D


Sitten tämä toinen, jonka idea on muhinut päässä jo kauan. Tarinointi puuttuu vielä, koska se tulee olemaan aika henkilökohtainen enkä ole vielä varma tuleeko se piilotettuna kuvan taakse vaiko tuohon ylhäällä olevaan tyhjään tilaan. Tyhjä e-pillerilevy leiskassa ei muuten ole mikään uusi juttu :D Tekemisiäni pidemmän aikaa seuranneet saattavat hämärästi muistaa parin vuoden takaa vanhasta blogista leiskan, jossa oli myös samanlainen vaaleanpunainen läpyskä. Tyhjien pakkausten lisäksi löytyy muovista nappia (kaksin kappalein), muovikirjainta sekä muovista kalvoa.

Nyt mahdollisesti takaisin skräppäyspöydän ääreen. Hyvää viikonloppua!

8 kommenttia:

sinisiipihukka kirjoitti...

Kivoja leiskoja olet tehnyt! Värit ovat molemmissa tosi kivat ja asettelut kivasti vähän sivulle painottuneet (itse meinaan aina sortua symmetriaan!). Ja tuo huopakukka <3

elinarsku kirjoitti...

ihania taas molemmat! ihan on ollut ikävä sun skräppäyksiä!!! <3

ninarsku kirjoitti...

Tosi kauniita molemmat. Mä komppaan e-narskua, mullakin on ollut ikävä sun skräppäämistä!

Veeruliiru kirjoitti...

TOIMII!!! Molemmat! Takuuvarmaa Pikkuhelistintä...

Anski kirjoitti...

Uu, hienoja! Erilaisia mutta molemmat omalla tavallaan ihania. Tosi kiva että olet inspiroitunut tekemään haasteeseen jopa kaksikin sivua, wau!

lehtipollo kirjoitti...

Aivan mahtavia! Tykkään erityisesti jälkimmäisestä - pinkki lääkepakkaus sopii sivuun mainiosti. Hyvää joulua!

Pia K kirjoitti...

Voi kun hienot sivut, tosi erilaiset ja yhtä upeat!

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Todella hieno leiska, kiinnostava katsella - tätä jää tutkimaan pitemmäksi aikaa!