tiistai 10. maaliskuuta 2009

Toisen kerran haaste #45

Tällä kertaa haaste oli sen verran inspiroiva, että aiheesta syntyi lauantaina toinenkin leiska! Tämä kuva teki minuun suunnattoman vaikutuksen jo lapsena, kun näin tämän ensimmäistä kertaa! Myöskin Elinarsku oli inspiroitunut tästä samasta kuvasta :)

Ja tässä minun versioni. Kissoja on yhden sijaan kaksi ja ne eivät ole mustia vaan raitaisia :)


Kirjaintarroja ja maalia, hyvin simppeliä siis taas. Kissoista-sanan kirjaimet ovat niitä kivoja kimalteisia, kimallus ei vaan tässä näy. Kuvaa oli melko hankala leikata muotoonsa kissojen viiksien vuoksi :D Yritin kyllä aluksi leikata viiksetkin mukaan mutta muotoonleikattuna ne näyttivät ihan risuilta, joten katsoin parhaaksi napsaista kuvasta viikset pois ja piirtää ne paperiin. Ehkä vähän innostuin piirtämisen kanssa mutta tuo on kuitenkin huomattavasti parempi kuin ne risuviikset! Ja otsikkona oli ihan pakko käyttää tuota leikkimielistä lausahdusta, joka varmasti on monille kissan omistajille tuttu :D

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi siistiä! kiva nähdä sun versio tuosta julisteesta. tosi hieno! hauskan näköinen toi ruudukko tuossa "ihmisistä"-sanan alla. ja kiva kuva kisuista!

Anonyymi kirjoitti...

Todella hieno sivu ja pidän myös tuosta valokuvasta, joka on erittäin onnistunut :)

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, teemakin on ihan kuin alkuperäisessä. Hieno kissaihmisen sivu!

Pia K kirjoitti...

Kiva, selkeä sivu. Millä olet painanut ruudukon, säkkikankaalla? Se osuu hienosti yksiin valokuvan alareunan kanssa. Tykkään myös siitä, miten kirjaimien käyttö mukailee julisteen tyyliä.

Anonyymi kirjoitti...

Meidänkin seinältä löytyy kehystettynä tuollainen kissajuliste :)

Kiva sivu, erilaisten kirjainten yhdistäminen näyttää hyvältä ja tykkään myös kovasti ihmisistä-sanan alla olevasta ruudukosta.

Anski kirjoitti...

ompa nätti sivu! Ihania kirjaimia ja tuo kuva kissoista on vallan suloinen. hauska idea tehdä viikset noin :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista joka iikalle :)

Pia K: Tuo ruudukko on maalattu sellaisella jännällä teipillä, akryyliteipiksiköhän sitä sanotaan...