keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Ilman haastetta

Sain hetki sitten valmiiksi uusimman Inspiroidu-haasteleiskan mutta nyt on niin monta postausta peräkkäin tullut pelkästään haasteleiskapostauksia, joten jätän sen suosiolla huomiseen. Sen sijaan tähän väliin ne "muuten vaan skräpätyt", jotka oli tarkoitus postata jo eilen mutta olin kovin kiireinen kun leikin uudella lelulla ;) Kyllä, nyt mullakin on oma ihana Bind it all <3 Mutta siis tässä ne leiskat, ekaksi tämä tupla.


Näitä syksyisiä kuvia riittää aina vaan mutta syksyleiskoja on nyt tehty ihan tarpeeksi. Tässä tuplaleiskassa sain kätevästi käytettyä näitä Sata kuvaa päivässä-projektin aikana nappailtuja otoksia ja samalla tallennettua myös muiston tuosta hauskasta "kuvausurakasta" :) Maalailu oli taas kivaa. Näitä olin ajatellut alunperin muuten tuohon Craftican maalihaasteeseen mutta leiskan (leiskojen) teon edetessä totesin, että en halua näihin sotkea enempää maalia. Nämä oli hyvä jättää näin.

Sitten tämä leiska, jonka tein taannoisen Lupiini-leiskan pariksi. Kuvaa ja journalingia hieman blurrattu...Kuvassa leiskan värit ovat vähän vääristyneet, esimerkiksi tuo photomatting on lähempänä kuvan lupiinien sävyä. Tämä oli tosi helppo ja nopea leiska ja tykkään tästä.

Sitten lopuksi vielä pari sanaa siitä BIA:sta... Ensimmäinen "askartelukoneeni" ja oikeastaan ainoa, joka mua edes milläänlailla on koskaan kiinnostanut. Ja täytyy sanoa, että oon todella tyytyväinen ostokseen! Väkersin eilen jo testimielessä yhden kirjasen ja lisää tulee varmasti hyvin pian :) Ja kuvia tietty näytille tuosta ensimmäisestä testikirjasta ja niistä muistakin sitten kun niitä syntyy :)

6 kommenttia:

Veeruliiru kirjoitti...

Ihania kuvia olet napsinut syyskuussa! Nuo maalirinkulat yhdistää kivasta sivut toisiinsa.

Tuossa lupiini-leiskassa on kaunis värimaailma ja nuo sydämet kukkien keskustoina sopivat varmasti hyvin aiheeseen.

BIA kokeiluja odotellessa! =)

Pia K kirjoitti...

Iiihanat maaliympyrät! ja värit ja lupiinit ja langanpäät ja repeämät ja ja...

Anonyymi kirjoitti...

onnea uuden lelun hankinnasta! tein saman päätöksen tuossa itse ja kyllä se on niin ihana!

ihanat on taas myös sun tekeleet! kuvat on aivan mahtavia ja värit ja asettelu ja maalit tottakai! tykkään varsinkin tuosta lupiini-sivun asettelusta. ja väreistä siinäkin.

BIA-kokeiluja mäkin jään oottamaan. ja ideoita, koska multa on kadonnut kaikki päästä mitä mietin ennen koneen saamista... :(

Anonyymi kirjoitti...

aina löytyy leiskoistasi jotain mulle uutta = ). tuo metalli "raami" on hauska, eihän niissä aina tarvi olla kirjotusta. Ja ihanat värit tossa lupiini sivussa.

pikkuhelistin kirjoitti...

Veeruliiru: Syyskuussa oli kyllä niin komeita kelejä ja ihania värejä, että luontokuvia tuli otettua aikalailla. Ja niitä BIA-juttuja tulossa pian :)

Pia K: Kiitti :)

elinarsku: Tackar! Oon kyllä niin samaa mieltä, ihana on!

Kirsi: Kiitos :) nykyään tulee melkein aina käytettyä noita raameja niin ettei niissä ole tekstiä. Teksti voisi tosin olla kivaa vaihtelua :)

Anski kirjoitti...

Tosi kivannäköisiä kaikki sivut, ihania valokuvia.