torstai 19. maaliskuuta 2009

Haaste #46 Katso ylöspäin

Tuntuu, että viimeisimmästä postauksesta olisi jo pieni ikuisuus mutta kauheasti ei ole nyt uutta esiteltävääkään ollut. Uusia materiaaleja (lähinnä papereita) on tullut hankittua aikamoinen pino mutta skräppäily on jäänyt vähemmälle. Inspiroidu-haastetta ei kuitenkaan voinut tälläkään kertaa jättää väliin. Tässä haasteessa oli ideana ns. katsoa ylöspäin. Minä katselin räystäitä viime keväänä :D


Hmm.. Bambin paluu! Ja myös sinistä maalarinteippiä pitkästä aikaa. Eniten tässä leiskassa tykkään koristeellisten ja koukeroisten AC vinyylitarrojen ja laatikkomaisten Heidi Swappien yhdistelmästä :) Molempia on jäljellä arkkien jämät ja yhdistelemällä saa helpommin käyttöön loputkin. Taas jälkikäteen katsottuna tämä olisi mun mielestä yllättäen kaivannut hieman maalia! :D Ihan peruskiva leiska, ei kuulu suosikkeihin eikä inhokkeihin.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi kuva on törkeen hieno! Tykkään noiden erilaisten kirjainten sekoituksesta otsikossa, ja värien yhdistelmästä, joka ei ainakaan mulla olisi tullut ihan heti mieleen, toimii silti kuin unelma!

xing kirjoitti...

Hauskan "luminen" otsikko. Multa ei luonnistu useamman eri fontin yhdistäminen samassa sanassa, mutta sinun sivuissa se näyttää kivalta :)

Pia K kirjoitti...

Oi mitkä värit! Varsinkin tuo kukkapeppuinen bambi on aiivan ihana :) Kirjaimista samat sanat kuin Xing sanoi, ja lisäksi: yritän kyllä opetella yhdistelemään fontteja, ehkä vielä joskus siinä onnistunkin.

baula kirjoitti...

Hieno sivu, tykkään kaikesta.. :D Ihanat kulutetut paperit taustalla, ihana iso bambi ja otsikko kruunaa kaiken. Mä rakastan käyttää eri fontteja otsikossa, mutta eipä ole tainnut koskaan käydä mielessä, että niitä voisi ujuttaa jopa samaan sanaan.. -->skräpistettävää! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ootpas hienosti yhdistänyt räystäät tuohon otsikkoon! Ne näyttää kovasti kavereilta!

Anonyymi kirjoitti...

Otsikko on kyllä tosi hieno! Mä en myöskään oikein osaa yhdistellä eri fontteja, mutta tää olisi ihan tylsä sivu ilman sitä. Myös bambin paluu lämmittää mieltä, siniset huopakukkaste bambissa tuo sivuun ryhdikkyyttä ja kevättalven tunnelmaa. Värivalinnat on niin oikein, sininen vielä talvea ja oranssi jo kevättä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihailen miten uskallat ja osaat sekoittaa eri kirjaimia keskenään! Kuva on ihana, musta tuntuu etten nykyään näe jääpuikkoja enää koskaan missään :(

Laura kirjoitti...

oolalaa! Todella upea. Ihanat värit, mahtava kuva ja bambi on suuuuloinen :).

Anonyymi kirjoitti...

bambin paluu! jeeeee!!!!! ihana sivu kertakaikkiaan! oonkin jo ootellut että missä oot? :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Tackar och pokkar :D vai miten se nyt oli? Kiitos kuitenkin kivoista kommenteista taas.

Ja hei elinarsku, täällähän minä :)

Anski kirjoitti...

Oiiiiih, bambi <3
Bambikuvio yhdistettynä ruskehtavanoranssiin tuo retrofiilistä täjän.
Tykkään hirmusti kanssa miten oot asetellut nuo kirjaimet. Ihana kokonaisuus, tykkään hirmusti.