lauantai 13. joulukuuta 2008

Pikkumansikoita ja kirsikoita

Nämä ajat sitten tehdyt oli tarkoitus postata jo viikolla mutta en vaan ehtinyt. Tässä ne nyt sitten ovat kun ei ole vielä haaste-leiskaakaan tarjolla.. Haaste oli tällä kertaa muuten aika kinkkinen. En nimittäin muista, että mulla olis kehitettynä yhtäkään arkkitehtuuri-haasteeseen sopivaa kuvaa. Paitsi, että nyt muistin ne useamman vuoden takaiset Tukholma-kuvat. No jää nähtäväksi miten käy ;) Ja sitten itse asiaan.


Tämä on tehty varmaan kuukauden päivät sitten. Sitten kun saan albumini järjestettyä, tämä menee lapsuusalbumiin :) Lapsena oli niin mukavaa kerätä "pikkumansikoita" heinänkorteen :)


Tämä on sitten vähän tuoreempi tapaus, viikon tai kahden takaa. Tässä tein jonkun henkilökohtaisen nauhankäyttöennätyksen, seitsemän erilaista nauhaa :D Löysin muutaman "jämä" alphadotsin kätköistäni ja käytin ne tähän. Olin jo meinannut unohtaa kuinka kivoja ne olivatkaan. Mistä lisää alphadotseja?

Nauhoista puheen ollen.. Niitä ja ihan vähän muuta tupsahti postilaatikkoon viikolla.


Nuo pompulanauhat on vaan niin herkkuja, että niitä tarvittiin hieman lisää! Ja kirjantarroistahan nyt ei tarvitse edes sanoa mitään. Ihania nuo uudet Chit chat-tarrat (vasemmalla päällimmäisenä) mutta silti mun kaikkien aikojen suosikit ovat nuo Gift boxit (toisena vasemmalla). Niiden muoto vaan miellyttää mun silmää älyttömän paljon. Joulun jälkeen voisi taas harkita jotain isompaa tilausta kunhan ensin on selvinnyt tuoko pukki skräppäyssälää ja kuinka paljon :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeita joulunpunaisia sävyjä. Mansikkaleiskassa tykkään erityisesti nauhasta ja napeista ja kirsikkaisessa isosta kukasta, valokuvasta ja leveästä pilkkunauhasta.. Voi mikä herkkutilaus.. :) Minäkin suunnittelin jättiläistilausta tammikuulle, pitkiin aikoihin en ole saanut uusia kirjaimia..

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kirjaimia!

Ottaisitko kimppaan, jos olet joulun jälkeen laittamassa isompaa tilausta menemään? Olisi kiva saada askartelumateriaalia ulkomailta, mutta musta ei ole itse tilaamaan (en uskalla/osaa). Ja kun asutaankin ihan suht lähekkäin, että voisin vaikka noutaa.. Ilmoittele, jos kiinnostaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hurjan söpöjä sivuja molemmat, varsinkin kirsikkaisen nauhapaljous on ihana :)

Hih, aika monella taitaa olla suunnitteilla skräppäystarviketilaus joulun jälkeen :D Minäkin meinasin kaverin kanssa kimppatilausta, ensimmäistä kertaa jenkkilästä asti.

xing kirjoitti...

Mansikkasivussa on sympaattinen aihe. Hauska, että lapsuussivuja voi tehdä uusillakin valokuvilla..

Ja tuo nauhapaljous on ihana! Aakkoset näyttävät tutuilta ja kivoilta :)

elina. kirjoitti...

namnam! hyvältä näyttää! tykkään erityisesti mansikka-sivussa napeista. mä yritän koko ajan perustella itselleni että kyllä saan tilata itselleni tavaraa, koska se on mun harrastus ja siinä hermo lepää. sehän on vaan mielen virkistystä varten. ehkä sitten joulun jälkeen mäkin... (nimim. odotan pakettia hollannista...) ;)

Anonyymi kirjoitti...

suloinen tuo pikkumansikkasivu. erityisesti tykkään, kuinka nappijoukkio katkaisee kuvan. kirsikkasivun päivämäärä on just hyvä, nimittäin meikäläisen syntymäpäivä :). kuten muillakin, mullakin on suunnitteilla tilausta askartelutavaran merkeissä heti joulun jälkeen!

Pia K kirjoitti...

Voi pikkumansikat lapsuuden kesäpäivät... kiitos ihanista muistoista!

Anski kirjoitti...

Voi miten herkullinen postaus, nams. Sivuissa taas kaikkia ihania yksityiskohtia, tykkään. :)