tiistai 23. joulukuuta 2008

Haaste #34 Vastoinkäyminen

Tällä kertaa Inspiroidu-haaste oli mielestäni todellakin haastava. Jos ei muuten niin ainakin se pisti miettimään asioita. Olen toki ennenkin skräpännyt ikävistä asioista ja vastoinkäymisistä mutta jotenkin niitä hauskoja aiheita on niin paljon helpompi skräpätä. Välillä kyllä tekee ihan hyvää miettiä sitä toistakin puolta ja työstää kurjiakin juttuja skräppäämällä. Aihetta jouduin hetken miettimään ja päädyin alkuperäistä ajatusta hieman "kevyempään" vastoinkäymiseen. Tämä leiska ei ehkä ensi vilkaisulta vaikuta kissa-aiheiselta mutta sitä se kuitenkin on.


Anteeksi tavattoman huono kuva, nyt ei tuo kuvaaminen onnistunut sitten millään. Toivottavasti tästä kuitenkin jotain selvää saa. Leiskan kuvat on näpsitty kesällä kun oli etsimässä Valma-kissaa sumuisessa ja pimenevässä illassa. Vanhempieni ollessa kesälomareissulla olin kotona talonvahtina ja kissoja hoitamassa. Valma päätti sitten ensimmäisen yön jälkeen tehdä katoamistempun eikä sitä löytynyt mistään. Etsin karkulaista pitkin iltoja ja aamulla ennen töihin lähtöä. Yhtenä iltana sitten löysin Valman mutta se ei antanut ottaa itseään kiinni. Lopulta karkulainen tuli kyllä kotiin mutta vasta kun minä olin häipynyt. Tuossa noin tiivistettynä leiskan tarina. Klikkaamalla kuvaa suuremmaksi voi lukea journalingista hiukkasen lisää.

Nyt täytyisi vielä paketoida viimeiset lahjat, pakata kamat autoon ja sitten suunnata joulunviettoon. Mukavaa kun tuli lunta jouluksi!

Vastailen rästiin jääneisiin kommentteihin kun tulen joulun jälkeen kotosalle taas. Oikein ihanaa, rauhallista ja tunnelmallista joulua kaikille blogivierailleni<3

7 kommenttia:

Anski kirjoitti...

Nätti sivu taas. :)
Kissat osaa kyllä olla just tuommoisia mielenosoittajia ja jääräpäitä. Meidän kissa harrasti ennen aina sitä (kun aiemmin olin asunut kotona ja sitten muutin sieltä pois) että kun tulin takas käymään viikonlopuksi tms, se lähti heti mielenosoituksellisesti pois minun tullessa paikalle. Oli sitten illan yleensä poissa ja vasta seuraavana päivänä suostui siliteltäväksi. :P

Pia K kirjoitti...

Vain pikaisesti ehdin luonasi poiketa, ovenraosta huikkaan: tunnelmallista joulua!

Anonyymi kirjoitti...

Oikein ihanaa joulunaikaa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää joulua!

Anonyymi kirjoitti...

voi valma:)
ihana sivu kuten aina ja näin vielä melkein myöhässä ihanaista joulua helistin!

elina. kirjoitti...

oho, joulu tais mennä jo, mut ihanaa tulevaa vuotta!!! toivottavasti törmätään tammikuussa tampereella. (vaikka täällähän mä nykyään aina.) :)

xing kirjoitti...

Valma-sivun otsikko on tosi hieno. Monivärisyyys tekee siitä kivan :)