torstai 18. joulukuuta 2008

Haaste #33 Arkkitehtuuri

Taas on aika kantaa kortensa kekoon tämän kertaisessa Inspiroidu-haasteessa. Haaste vaikutti aluksi aika hankalalta, kun kuvapinossa tuntui olevan vaan kissa- ja luontoaiheisia kuvia + omia pärstäotoksia :D Muutaman vuoden takaiset Tukholma-kuvatkaan eivät jaksaneet innostaa tällä kertaa... Sitten muistin tämän Sata kuvaa päivässä-syyskuun kuvasatoa olevan otoksen :) Inspiroituminen oli sitä myöden selvä!Kuvauksen varsinainen kohde näkyy tuossa vähän huonosti mutta tykkään kyllä kuvasta mahdottoman paljon. Vanhoissa harmaissa ladoissa on jotain rosoisen kaunista ja näitähän Pohjanmaalla riittää.

Tuo taustapaperi on vallan kiva myös mutta älkää kysykö tuosta avaimesta :D Leiska vaan kaipasi jotain ja tuo grungeboard-avain tupsahti tuohon vähän kuin vahingossa. En oikein tiedä tykkäänkö vaiko en :D Tuttuun tapaan tässäkin taas aaltopahvia ja pitkästä aikaa tuollainen itse väkerretty kangaskukkanen. Maaliroiskeet olivat vielä viimeinen lisäys kun leiska vaan ei tuntunut omalta ilman niitä.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kuva, näyttävän näköiset pilvetkin taivaalla :) Vanhat ladot ovat kyllä tosi symppiksiä. Aivan ihana myös tuo kangaskukkatsydeemi.

Anonyymi kirjoitti...

mäkin tykkään vanhoista ladoista. varsinki niistä jotka on kenossa mut ei ihan vielä kaatunu. :) ja ihana leiska jälleen. nappiruusuke on mun suosikki ja maaliroiskeet. sun pitäis joskus opettaa mulle kädestä pitäen noitten roiskeitten teko kun multa se ei luonnistu. menee aina pilalle. :(

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana sivu!

sannika kirjoitti...

Makee!

Laura kirjoitti...

upealta näyttää! Tykkään tuosta kuvasta tosi paljon vaikka tulee kyllä koti-ikävä kun sitä katsoo.. plääh! Minusta se avain on hieno tuohon! se näyttää vielä oikein vanhalta ja ruosteiselta.

JONNA kirjoitti...

Olet kyllä taitava:) Hienoja yksityiskohtia, kyllä avain sopii hyvin tuohon sivuun!

Anonyymi kirjoitti...

...tykkään! Avaimesta tykkään erityisesti ja pakko yhtyä elinarskun sanoihin noista juuri ja juuri pystyssä olevista ladoista.

Anonyymi kirjoitti...

täytyy sanoa että musta toi avain on aivan ihana ja kukasta tykkään myös. roiskeet on taas piste i:n päälle.
on tosi hieno!

Anonyymi kirjoitti...

upea hieno ihana! minäkin tykkään vanhoista ladoista. ihailin tätä kuvaa jo sillon 100 kuvaa -haasteen aikoihin. kiva että sait sen skräpättyä. kiva teksti, kivat värit, koristeet myös hienot!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana sivu ja mahtava maisema. Kaikki yksityiskohdat oli niin hienoja etten nyt ala niitä listaamaan :)

Pia K kirjoitti...

Kyllä avain on todella ihan must tuossa sivussa, ei siitä ole mitään kysyttävää. Intuitiolla mennään, niin sen pitääkin olla! Hieno sivu kaikkinensa.

Anonyymi kirjoitti...

tiedän että sä ymmärrät... ;) eli pakko tulla kertoon. käyppä katsoon mun blogissa mitä mun äippä oli löytänyt! :) lapsettaa.

Anski kirjoitti...

Hieno kuva ja hieno sivu! Mä kyllä tykkään tuosta avaimesta, sopii minusta hyvin tuohon.

Linkitin muuten sun blogiin omaani :)