perjantai 24. kesäkuuta 2011

Tätä on väännetty...

Hiljaista on pidellyt blogin puolella. Askarteluaika on välillä kortilla (hehe!) ja se vähä aika mitä viime aikoina on ollut, on kulunut erään lahjaprojektin kanssa. Tätä on väännetty nyt kaikki liikenevät hetket ja kohta ollaan jo voiton puolella. Muutamia tekstejä sekä viimeistelyjä vielä puuttuu.

Albumissa matskuina October Afternoonin Fly a Kite-sarjaa, OA Minimarket kirjaintarroja, Pink Paisleen naruja sekä Zutterin valmiit 7,5x5 tuumaiset chipboard-kannet ja mustat sisäsivut.

Tässä kaksi sivua albumista. Jotain (ainakin nämä) sivut vielä kaipaisivat mutta kun aikaa on vähän ja tehtävää paljon, täytyy tyytyä simppeliyteen, että saisi jotain valmiiksi. Tylsästi jätän muut sivut esittelemättä.


Mä aloitan näin laajoja minialbumiprojekteja yleensä innolla mutta loppua kohden homma tuntuu aina vähän pakkopullalta. Ja tässä projektissa Dymon käyttö kirjaintarrojen rinnalla aiheuttaa suurimman tympimisen. Mun Dymoa kun joutuu "hakata" oikein urakalla eikä se silti tee kaikkia kirjaimia kunnolla :( Ja muutenkin se taustapaperin nyppiminen on niin turhauttavaa ja lisäksi mun Dymo ei muuten katkaise sitä nauhaa kunnolla.

Note to self: Ei enää Dymoa näin paljon yhteen projektiin.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Ihan pakko kommentoida, Popeda kirjoitetaan oikeesti POPEDA, ei PoBeda! Ellei toi oo joku teidän sisäpiirivitsi...:D
Ei muuta, ihania väkerryksiä sulla, niitä on kiva käydä katselemassa vaikka en tuosta touhusta mitään ymmärräkkään!:)

sannika kirjoitti...

Laajemmat minit on juuri tuollaisia, into -> vähempi intoa. Mutta lopputulos näyttää taas mainiolta, joten kannatti pusertaa... :-) Hauskoja kuvia tässä vilautuksessa, joten simppeli tyyli on niille just omiaan.

Jeppula kirjoitti...

Voih, näyttääpä kivalle:)

Marika kirjoitti...

Näyttää hyvälle! Jos lohduttaa, niin mun junior dymossa on samat ominaisuudet...

Anski kirjoitti...

Joo! Mulla on suht vähän käytetty dymo, mutta silti se jumittaa kans silleen. kiva kun on napsutelut pitkät pätkät tekstiä ja sitten huomaa että kesken kaiken on pari ihan surkeaa kirjainta -> eikun alusta uusiks.

Ihanalle näyttää kirjanen! Onko kansi millainen? Ois kans kiva nähdä lisääkin sivuja.

Musta noi sivut näyttävät ihanille, ei sitä aina tarvitsekaan hirmusti kaikkea, ja tällä tavoin itse kuvat tulevat hyvin esille!

Mira Ekonen kirjoitti...

Dymon kanssa samat ongelmat. Painaa saa ja leikkaan saksilla. Mutta tykkään silti:)

lehtipollo kirjoitti...

Uiih, musta kartonki ja vihreä pallopaperi <3 Hienot vintagekuvat myös! Tsemppiä viimeistelyyn ellei ole jo valmis!

Hosuli kirjoitti...

Näissä tämä simppeliys toimii, ja jos lahjaksi teet niin kuvathan ovat joka tapauksessa pääasia. Itse en lähtisi enää edes näihin mitään ylimääräistä askartelemaan, koska musta väri itsessään laajemman kokonaisuuden taustalla on ja älyttömän tyylikäs. :)

Ai niin ja tuttu tunne tuo kiireellä väkertäminen! Itsekin sorrun siihen: joka kerta kuvia tilatessa ennen tarjouksen umpeutumista tai viimeisenä iltana kun lahja on saatava valmiiksi. Siinä sitten ollaan silmät ristissä yötä myöten...