lauantai 15. tammikuuta 2011

Unikeko

Aika kiitää ihan hurjaa vauhtia. Neiti Pulla on huomenna jo kuukauden ikäinen! Päivät kuluvat syöttäen, vaippaa vaihtaen, vaunuillen sekä ihastellen, sylitellen ja pusutellen tuota pientä ihanaa ihmistä. Ihan vähän jossain välissä ehdin myös skräppäämään ja se oli aika vaikeaa!


Tiedättehän sen tunteen kun skräppää jotain tosi hienoa ja itselle tärkeää kuvaa. Jokainen paperi ja koriste täytyy valita todella tarkkaan, että ne tekisivät kuvalle oikeutta ja olisivat juuri oikeita kyseisen kuvan kaveriksi. Sellainen olo mulla on kun skräppään Pullan kuvia. Tuntuu, ettei mikään paperi ole tarpeeksi hieno ja hyvä juuri tämän kuvan kanssa käytettäväksi. Vaikka kuva olisi vain sellainen ihan tavallinen, niinkuin nämä. Näihin kuviin ei liity mitään sen kummempaa tarinaa, kunhan kuvasin nukkuvaa vauvaa niinkuin monena muunakin päivänä ennen näitä kuvia ja näiden kuvien jälkeen. Aikani pähkäiltyäni kelpuutin tuon (todella vanhan) Sassafras Lassin pilvipaperin sekä hieman palloja ja pitsiä sen seuraksi. Maaliroiskeitakin harkitsin hetken mutta jätin ne kuitenkin tekemättä. Nehän olisivat voineet mennä vaikka pilalle :D Iiik!

Täytyisi varmaan skräpätä aluksi jotain ihan muita kuvia ilman paineita siitä tuleeko leiskasta nyt itselle supermieluinen. Sitten kun saisi taas sen rennon skräppäysvaihteen päälle, voisi jatkaa näistä vauvakuvista :)

18 kommenttia:

m kirjoitti...

ihan selvästi suurella rakkaudella tehty sivu <3 kaunista ja ihania yksityiskohtia

Riikka Kovasin kirjoitti...

Rakkaudella tehty sivu, tosiaan. Herkkä ja hellyyttävä.

Anonyymi kirjoitti...

niin se on, että vaikka kuva ei olis nyt niin "ihmeellinen" mutta kun pieni on itsessään ihme, niin tunteiden suuruus tekee kuvistakin erityisiä. Tiedän niin hyvin mistä puhut :)
Ihana sivu. Ihana Pulla!

Pia K kirjoitti...

Tuttuja tunteita :) Sivu on onnistunut ja ihana!

Marika kirjoitti...

Voi miten söpö sivu!!!! Ja Pulla on niin söpö!

Hauska idea toi revitty paperi ja alla nappeja!

Mulla on kans tärkiden kuvien kans sama ongelma...

So-nija kirjoitti...

Kivasti kurkkaa nuo napit tuolta vasemmasta reunasta! Mainio sivu muutenkin.

Käyhän katsomassa minun uusi blogi
http://sonijan.blogspot.com/

Sinua olen sauraillut jo aikaa, mutten ole saanut aikaiseksi kommentoida varmaan kertaakaan!

Sonja

Jeppula kirjoitti...

Aivan ihana sivu, josta rakkaus ja hellyys pientä kohtaan välittyvät:) Supersöpöä! ja onnea pikkuisesta!

taru76 kirjoitti...

Ihana sivu! Kaikki tuntuu olevan just kohdallaan ja tuo pilvipaperi on aivan MAHTAVA!!

elinarsku. kirjoitti...

Voi Pulla! <3 Ihana pieni tuhisija ja ihana (takuuvarma Pikkuhelistin)sivu! Musta toi on just nappi. Paperit ja kaikki sopii niin hyvin. Mutta tiedän myös tunteen, oman rakkaan kuvista pitäis tehdä NE parhaat leiskat.
Niin ja mulla on varmaan sata erilaista kuvaa nukkuvasta Sofiasta. :D Nukkuva vauva = <3!

onnekas kirjoitti...

Kuinka ihana pieni nukkuja :)
Tunnistan itsessäni vieläkin ihan samoja piirteit. Vaikka lapsista on jo ennättänyt tehdä useamman leiskan, silti välillä jokin kuva odottaa sitä hetkeä oikeaa ja juuri NIITÄ papereita..

Ainakin näin blogin kuvan perusteella valokuvan värisävyt ja paperin pilvet sopivat todella hyvin yhteen, ihana kokonaisuus!

kiala kirjoitti...

Suloinen sivu!

Veeruliiru kirjoitti...

Niin ihana sivu! <3 Paperit ja pitsi ja asettelu ja kurkkivat napit... kaikki toimii!
Ihanaa sun pohdiskelu! Ja niin kovin tuttua, vaikka en omasta lapsesta skräppääkään! Pitäiskö meidän vaan muistaa, että ne kuvat voi teettää uudestaan ja sivun tehdä uudestaan, jos eka yritys ei miellytä silmää...? =) Äh, liian järkevää!

lehtipollo kirjoitti...

No tästä tuli ainakin ihan täydellinen! Kiva kun kuvia, sydämiä ja lippuja on kaksittain. Pilvitausta ja kurkistavat napit <3

Anonyymi kirjoitti...

en voi muuta sanoa ku <3! ja niin tiedän mistä puhut, kuinka itselle rakkaat kuvat tarttevat täydellisen leiskan ympärilleen. näiden kuvien kanssa ainakin onnistuit täydellisesti :). ihana! ja pulla on ihana. vauvakuumehan tässä pukkaa päälle!

Elina kirjoitti...

Miten ihana sivu!!! Värit ja muodot sykähdyttävät, ja tekevät todella oikeutta ihanille kuville. Tykkään!

//visuaalisestivaativa// kirjoitti...

Kuulostaa niiiiin tutulta. Sekä tuo, että tärkeälle kuvalle etsii juuri sitä oikeaa paperia, taustaa, koristetta, otsikkoa niin myös huomaan säästeleväni jotain ihastuttavaa matskua jotenkin sillä ajatuksella että joskus tulee _vielä_ parempi idea tai kuva.

Ja tuo paperi! Siinä on pilkkuja, oranssia ja pilviä! Minun on saatava tuota jostain! Kertakaikkiaan. Mielellään heti. Nyt! <3

Laurana kirjoitti...

Just täydellinen, niin sivu kuin pikkuruinen Pullakin <3

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Minäkin samaistun tunteeseen. Mulla se on kyllä mennyt vähän jo ohi, ne kuvat siitä ihan pienestä oli vaan jotenkin niin korvaamattoman tuntuisia. Nyt kun niistä on tehnyt yli sata leiskaa ja jokunen jopa onnistunut niin ei enää ole suorituspaineita.

Pulla on ihana - odotan uteliaana millainen nimi rinsessalle annetaan ;o) vai onko hän jatkossakin blogituttujenkesken Pulla <3