maanantai 12. heinäkuuta 2010

M&O

Helteet on näköjään taas saaneet mun luovuuden palailemaan. Alkaa olokin olla jo niinkuin omalla itsellä kun skräppääminen ja valokuvaaminen huvittavat juuri nyt enemmän kuin mikään muu :) Eilen skräppäsin kaksi leiskaa + aloitin minialbumia ja aikaisemmin viikolla myös kaksi leiskaa. Pitäisi kai välillä olla vähän ulkonakin tai sitten vielä askartelukamppeet sinne mukanaan. Tässä nyt se viime viikon ensimmäinen tuotos.


Vaikka kuva onkin heilahtanut eikä todellakaan tarkka halusin silti teettää siitä suurennoksen. Kuvassa on mielestäni niin ihana tunnelma! Siinä lapsenlapsenlapsi toivottaa isoisoäidille hyvää yötä ja tilanne oli ohi ennenkuin ehdin saada parempaa kuvaa. Mutta onneksi edes tämän :)

Näin ison kuvan kanssa skräppääminen on todella nopeaa ja tälläinen kuva tekee lopputuloksesta aika näyttävän. Viimeisimmässä kuvatilauksessa oli useampikin iso kuva ja ajattelin testata tätä kokoa myös letter-leiskassa :) Muihin kokoihin ei tämän kokoiset sitte enää taitaisi sopiakaan.

9 kommenttia:

Veeruliiru kirjoitti...

Punanen ja turkoosi yhteen soppii... Ja revityt reunat kans! =)

Voisin vaikka väittää, että tää kuva on vielä parempi vähän näin epätarkkana... Luo sitä hyvän yön toivotuksen tunnelmaa...

Mä olen skräppäillyt öisin, kun on liian kuuma saadaksen unta, joten antaa helteiden jatkua kun alkaa oikein lomakin!! =)

ninarsku kirjoitti...

Värit on ihan huippuset! Ja ihana valokuva, tärähtämisestä viis. tällaiset on niitä tulevaisuuden aarteita.

toisille ne helteet näköjään sopii, mä vaan oon niiiiiiiin kiukkunen kun on kuuma :)

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

minä kun luulin että olit käsitellyt kuvan ihan varta vasten tollaseks. tykkään miten olet laittanut otsikkoon erivärisiä kirjaimia joukkoon, muutenkin näyttää hyvältä!

elinarsku kirjoitti...

mäkin ihastuin tunnelmaan ja tykkään tosi paljon väriyhdistelmästä!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Aivan ihana tunnelma! Ja kaunis sivu.

Pia K kirjoitti...

Kuva on täydellinen! Ja ainoana tietenkin vielä kaksin verroin arvokkaampi <3

Laura kirjoitti...

Minustakin nuo värit on aivan ihanat!!! Ja kuva on just hyvä tuollaisena! :)

Erika kirjoitti...

Herkkä ja aivan ihana sivu!!! Kuva onnistuttu rajaamaan tarpeeksi tiiviiksi.

Kaisa / Pinjami kirjoitti...

Punainen ja turkoosi ne yhteen soppii... jee, ihana väriyhdistelmä!

Mullekin helle on aiheuttanut skräppi-innostuksen. Kun ei jaksa tehdä mitään "tärkeämpääkään" kuten siivota :) Ja ulkonahan on ihan liian kuumakin olla, joten mikäs sen parempaa puuhaa nyt helteillä kuin askartelu.