torstai 29. heinäkuuta 2010

Inspiroidu #117 Kesämuistoja

Tällä kertaa Inspiksessä skräpättiin kesämuistoja. Mun kesämuisto on viime kesästä, viimeisestä kesästä.Viime kesänä meillä oli vielä karvainen grillimestari vahtimassa grillin vieressä ja odottamassa makupaloja. Viime kesänä terassikahvit juotiin aina tämän ihanan kissavanhuksen seurassa ja pihahommat hoidettiin Vikin valvovan silmän alla. Vikin viimeinen kesä oli mahtava! Mun tuli hirmuisen kova ikävä Vikiä tätä tehdessä!

Värien kanssa otin nyt tietoisen muutoksen tuosta sinisten ja vihreiden maailmasta. Tuo kuvahan ei ole mikään paras mahdollinen, se tuli kehityksestä liian tummana ja väärin rajautuneena. Mutta se on mulle todella tärkeä ja rakas kuva. Kuvan takana on piilotettu journaling tagissa.

8 kommenttia:

xing kirjoitti...

Ihanat värit. Ja muistin heti Vikin edesmenon jo ennen kuin näin sanan viimeinen otsikon keskellä :( Hassua miten scrapbook-sivujen kautta voi oppia tuntemaan kissan (ja ymmärtämään ikävän)

Elina kirjoitti...

Ihana ja tunnelmallinen sivu! Värit miellyttivät kovasti myös minun silmää. Katse kiinnittyi myös yläkulman koristeisiin - upeat!

Marika kirjoitti...

Ihan mahtava leiska! Upeat värit, fanitan!

Sähän voisit joskus tehdä sellaasen megapostauksen "miten käytän maaleja skräppäyksessä"? Mä kaipailisin ainakin :P

ommu kirjoitti...

Haikeasta aiheesta huolimatta suloinen ja iloinen sivu!

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Ihana sivu, joskin tietysti vähän kaihoisa. Minun pitäisi tehdä varmaan samasta aiheesta sivu... menetin kissan kaksi vuotta sitten. Onneksi nämä muut karvakuonot olivat lohduttamassa, tyhjään kotiin olisi ollut kaameeta tulla!

Kulman koristus on kerrassaan mahtava.

Marikan idea on hyvä - ehkäpä sinä jaksat joskus syksyllä pitää blogissasi teemakuukauden maalien käytöstä...? ;o)

elinarsku kirjoitti...

ihana sivu, ihana kisu. <3
mulla kiinnittyi kans heti katse yläkulman koristuksiin. wau!
miten oot jaksellu helteissä?

ninarsku kirjoitti...

ai että kuinka tykkäänkään. värit on ihanat ja tykkään tuosta kuvasta, vaikka se onkin rajautunut noin, se on musta silti superhieno.

Pia K kirjoitti...

Kaunis sivu. Ihana vasen ylänurkka!