keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Tunnelma

Tämän leiskan tein joskus alkukuusta mutta sen blogiin asti saaminen on hieman kestänyt. Kuvissa mulle lapsuudesta asti tärkeää maisemaa. Tuolla on hienointa pyöräillä! Leiskassa on kuvien takana piilotettu tarinointi aiheesta.


Noihin ympyröihin käytin ihan viimeiset jämät tuosta iki-ihanasta Basic Greyn Stella Ruby-sarjasta. Sopivat väreiltään kivasti kuviin ja aiheeseen. Tämän skräppääminen oli sellaista ihanaa fiilistelyä js tästä jäi kiva olo :)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mullekin tuli kiva olo tätä katellessa!

Pia K kirjoitti...

Tunnelma on tosiaan helppo kuvitella! Millä teit tuon tämä-sanan?

Laura kirjoitti...

IHANA!!! Tuo otsikko näyttää tosi tosi kauniilta ja ihania nuo pallot! Tykkään huippupaljon!

sannika kirjoitti...

Hei kiva tunnelma!

Ihana otsikko, käsinkirjoitettu ja kirjaimilla toteutettu sopii saumattomasti yhteen.

Anonyymi kirjoitti...

Vielä aloittelevana skräppääjänä täytyy udella, miten tuon tarinoinin kuvien taakse piilotit? Tuleeko tosta puoliksi kuvan taakse jäävästä pallosta ehkäpä joku lappunen ulos, kun sitä vetää?

Anonyymi kirjoitti...

Vielä aloittelevana skräppääjänä täytyy udella, miten tuon tarinoinin kuvien taakse piilotit? Tuleeko tosta puoliksi kuvan taakse jäävästä pallosta ehkäpä joku lappunen ulos, kun sitä vetää?

Veeruliiru kirjoitti...

Hahaa... Uskaltauduit käyttämään Stella Rubya!! =) Sopii kyllä tähän sivuun uskomattoman kauniisti ja korostaa hyvin kuvia.

xing kirjoitti...

Fiilistelyskräppäys on kivaa (ja näyttää hyvältä)!

Papereista puheenollen: mitä mieltä olet Sassafrasin uutuuksista, onko Indie Girl mielestäsi tarpeeksi "Sassafras" :D Mietin, että onko syksyllä tulossa uudenlaisia leiskoja, kun värimaailma on niin erilainen.. Itse tykkään <3

Marika kirjoitti...

Tosi kaunis sivu! Ihan miäletön! Noi ympyrät sopii tosi hyvin tähän, samoin kuin kaikki muukin :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista kaikille :)

Pia K: Tämä-sana on kirjoitettu käsin American Craftsin Slick writerilla ja reunustettu jollain (en muista valmistajaa) valkoisella kynällä.

aloitteleva skräppääjä: Juu pallukasta vetämällä saa tekstin esiin. Käytän tuota kikkaa tosi paljon tarinoinnin piilottamiseen.

xing: Indie Girl ei ihan ensinäkemältä vakuuttanut niin paljon mutta pienen sulattelun jälkeen tykkään siitä valtavasti! Pakko saada ;)