maanantai 15. maaliskuuta 2010

Inspiroidu #98 Fanitusta ja idoleita

Tällä kertaa Inspiroidu-haasteessa aiheena oli fanittaminen ja idolit. Tätä ei tarvinnut kyllä kauaa miettiä! Mun fanituksen kohde on varmaan monille tullut selväksi blogin välityksellä jo aikaisemminkin, mutta tässäpä lisää oikein tuplaleiskana. Inspis Twist- luonnoskin lienee molemmista tunnistettavissa :)


Paula ja Mira on vaan niin parhaita! Ylemmän leiskan oikean alareunan kuva on niin mun lemppari ja mulla on olemassa siitä myös suurennettu versio :)

Tämän keikan kuvista piti muuten alunperin tulla minialbumi mutta kun sen tekeminen on jäänyt ja jäänyt, päädyin sitten tälläiseen ratkaisuun. Ehkä teen sen minialbumin joskus toiste kaikkien keikkakuvien parhaista paloista. Se albumi voisi olla sitten samalla keikkakooste mini :)

6 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Upea kokonaisuus!

baula kirjoitti...

Tosi kivat sivut! Ihan mahtavia kuvia, tosi lähelle oot päässy. :)

Jaana kirjoitti...

Hienot sivut, tosi tasapainoiselta näyttää vaikka on näin paljon valokuvia! (Itsellä näyttää aina sekavalta ja liian täyteen ahdetulta jos yritän laittaa yli kolme kuvaa sivuun - täytyypä ottaa mallia tästä siis :) )

lehtipollo kirjoitti...

Tosi rokkaavat sivut ja kuvat!

Anski kirjoitti...

Wau wau wau miten käheitä! Toi sun lempparikuva on kyllä upea, sun pitäis ehdottomasti skräpätä jo pelkästä tostakin kuvasta sivu :)

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kuvia upeasta bändistä! Rakastan <3 :) Nyt tuli iso himo päästä keikalle! Kesään on vaan niin pitkä aika...