lauantai 30. huhtikuuta 2011

Ensitapaamisen toisella puolella

Tässä on nyt sitten se edellisen leiskan taustapuolelle tehty leiska. Tai ehkä sittenkin toisin päin, koska tämä taitaa olla se paperin "paraatipuoli". Tykkään tosi kovasti siitä, miten tuon paperin tunnelma jotenkin muuttuu kun sen trimmaa letter-kokoon.


Teksti on tällä kertaa sensuroitu kun siitä tuli niin kovin henkilökohtainen. Kovin suuria juttuja ei tämän leiskan valmistumiseen tarvittu. Maalin, kirjaintarrojen, maalarinteipin ja nappien lisäyksellä tuli valmista nopeasti. Paperissa olevia ompeleita ei tällä kertaa voinut korostaa oikealla langalla ettei se paperin toisella puolella oleva leiska menisi pilalle. Hei onko muut muuten harrastaneet tätä kaksipuoleisen paperin molemmille puolille skräppäämistä vai oonko ainoa?

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pääsiäispupu

Meidän pääsiäispupu toivottaa kaikille hauskaa ja rentouttavaa pääsiäistä!

Niin ja maukasta pääsiäistä myös! :D

tiistai 19. huhtikuuta 2011

Ensitapaaminen

Lisää Sweetly Smitteniä ja vauvakuvia<3 On kyllä paras yhdistelmä. Tällä kertaa letter-koossa.


Tästä tuli itselle todella mieluinen! Mun uudehkot thickersitkin oli tähän just hyviä vaikka mä jo aikaisemmin mietin, että mikähän oikku oli tilata kermanvärisiä aakkostarroja kun en mä niitä missään tarvi :D

Tää paperi on niin ihana molemmin puolin, että kääntöpuolellekin on tulossa leiska. Tyrkkään senkin näytille kunhan saan sen viimeisteltyä. Joskus aiemmin tuli harrastettua enemmänkin kaksipuoleisten papereiden molemmille puolille skräppäämistä mutta siinä on oma temppuilunsa, joten se on jäänyt vähemmälle. Ja monesti on muuten niinkin, että se paperin toinen puoli on niin ruma tai "vaisu" ettei sitä kyllä edes huvita käyttää.

Tässä leiskassa on muuten käytetty neljää ihan ehdotonta lempparitarviketta, joten siihen top 10 mieluisimpien tarvikkeiden listaan olisi jo hyvä alku ;)

torstai 14. huhtikuuta 2011

Onnea iskälle

Äidin ja tyttären ensimmäiset yhteiset askartelut ;) Hyvää synttäriä iskälle<3



tiistai 12. huhtikuuta 2011

Allu-pylly

Olisi kiva skräpätä ja bloggata enemmän mutta parempi vähäkin kuin ei mitään. Sassafras Lassia jälleen kerran. Kuten juuri sanoin, en koskaan toista itseäni :D


Oon ihan nössö kun en uskaltanut tähänkään maalailla vaikka tekikin mieli. Jotain tästä tuntuu puuttuvan (ehkä just ne maalit) mutta en jaksanut/ehtinyt/keksinyt lisättävää. Olkoon simppeli. Pääasia, että sain tehtyä :)

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Suloisesti hullaantunut

Niin palavasti kun aikoinaan rakastuinkin Sassafras Lassin pöllöihin ja bambeihin, aiheutti tämä uusi Sweetly Smitten vielä sitäkin suuremmat sydämentykytykset. Tää sarja on vaan niin täydellinen<3 Joskus aiemmin harmittelin tunnetta, mikään paperi tunnu tarpeeksi kivalta ja hienolta Venlan kuville. No, nämä paperit ovat tarpeeksi kaikkea :D


Leiskassa on käytetty kolmea eri paperia Sweetly Smitten sarjasta (Daintly Sketch, Heartfelt ja Penny's Penfiore) ja muutamaa tarraa samasta sarjasta. Tekstuuria leiskaan on lisätty ryppyisellä maalarinteipillä sekä korostamalla taas paperin ompeleita oikeilla ompeleilla. Tän paperisarjan lisäksi lemppareita tällä hetkellä ovat myös nuo American Craftsin helmihaaraniitit, joten niitäkin oli saatava leiskaan mukaan :)


Tuo valokuva on muuten eräs ehdoton lempparikuvani Venlasta<3 Kuvaan on lisätty tekstuuri, joka on ladattu Shadowhouse Creations-blogista. Tuolta löytyy vaikka mitä muutakin ihanaa ladattavaksi, kannattaa tutustua. Linkin bongasin hiljattain jonkun suomalaisen skräppääjän blogista, en vaan enää muista mistä. Mutta joka tapauksessa kiitos vinkistä :)