maanantai 28. helmikuuta 2011

Roope 02-10

Kun monet muut skräppäilivät Intohimona skräppäys-tapahtumassa, mä skräppäsin kotona yhden leiskan verran. Enemmänkin olis huvittanut mutta hyvä tämäkin :) Lemmikeissä on yksi huono puoli... Se, että niistä joutuu luopumaan.


Mun lemmikkien muistoleiskoissa kaikissa toistuu sama värimaailma. On mustaa, harmaata, valkoista ja punaista. Nämä voisi joskus siis koota yhtenäiseksi sarjaksi vaikka nyt niitä säilytänkin eri albumeissa.

Tässä on vähän hassun mallinen sydän ja siirtokuvasiivestäkin puuttuu pieni pala mutta ei se haittaa. Jälkikäteen katsottuna tuon tähden tilalle pitäisi kyllä vaihtaa viiva tai tehdä jotain muuta vastaavaa, että nuo numerot tulisi tulkittua oikein eli siis vuosina. Mulla vaan ei riittänyt numerot otsikkoon 2002-2010.

No joka tapauksessa Roopea on ikävä! <3

torstai 17. helmikuuta 2011

Pienestä pitäen

Skräppijumi alkoi avautua minialbumia tehdessä. Kasasin BIA:lla yksiin kansiin kuvia Veen ensimmäisistä päivistä sairaalassa. Albumi on pieniä viimeistelyjä vaille valmis ja minin jälkeen huvitti väsätä jo muutakin. Tästä leiskasta tuli itselle tosi mieluinen.


Joskus sitä yllättää itsensä ja ostaa vähän kummallisia papereita. Tämä Scenic Routen oranssi tähtipaperi on juuri sellainen, ihan kivan näköinen mutta ei ehkä ihan mun tyylinen. Välillä kuviopapereita selatessa on tullut sellainen olo, että mihinköhän ikinä saan tämänkin käytettyä :D Tähän leiskaan ei kuitenkaan paljon sopivampaa taustaa olisi löytynyt. Lisäksi vähän maaliroisketta ja pari suikaletta Sassaa+vähän muuta sälää ja se oli siinä :) Voi kun seuraavakin leiska syntyis yhtä helposti kun mulla on niin kivoja kuviakin odottamassa skräppäystä!

lauantai 12. helmikuuta 2011

Lupaus ja tunnustus

Eilen yritin taas skräppäillä (luonnoksilla ja ilman) mutta kun ei onnistu niin ei onnistu! Vinkkejä skräppijumin selättämiseen otetaan vastaan... Tämä leiska on melkein parin viikon takaa ja tämän kanssa ei onneksi tarvinnut tuskailla.


Tuo polkupyöräpaperi on omaa vektorigrafiikkaa. Tuota löytyy tulostettuna aika monessa värissä ja monen kokoisena ;) Ja tuo pyörä on muuten se, jonka kunnostamisesta joskus muinoin skräppäsin. Tästä leiskasta tykkään hurjasti<3

Pinjami muisti mua jokin aika sitten tunnustuksella. Kiitos kovasti :) Tämä ilahdutti varsinkin kun tämä mun blogitouhu on viime aikoina ollut vähän hiljaisempaa. Täytyykin yrittää tsempata jatkossa.


Namiskan jekkuna oli kertoa itsestään seitsemän satunnaista asiaa. Mun sekalainen seiska kuuluu tällä kertaa näin:

1. Syön leivästä mieluumin alapalan.
2. Pöllöt on ihania.
3. Mulla on korkea kipukynnys.
4. Meillä tykätään Reinoista! Oltiin yhdessä hääkuvassa Reinot jalassa ja perheen pienimmälläkin on jo omat vaaleanpunaiset Reinot :)
5. Inhoan Jaffa-keksejä. Hyihyiyäk!
6. Keräisin My Little Ponyjä (G1 ponit!), jos mulla olis tilaa niille.
7. Taidan olla perheen ainoa aamuvirkku. Tyttö on tullut tässä asiassa siis enemmän isäänsä ;)

Siinäpä ne. En tällä kertaa kierrätä namiskaa eteenpäin, koska kaikki mun lempparit on tän jo varmaan saanu.

maanantai 7. helmikuuta 2011

Inspiroidu valokuvaushaaste #28 Lähikuva

Tällä kuvalla on hyvä osallistua Inspiksen valokuvaushaasteeseen, jossa tällä viikolla aiheena lähikuva.

Eilen oli Pullan suuri päivä. Neiti sai nimekseen Venla Inkeri. (Etu)Nimellä on aika metka tarina mutta ei siitä nyt sen enempää. Skräppään siitä joskus ja laitan blogiin näytille.