torstai 27. tammikuuta 2011

Inspiroidu #143 Mustavalkoinen

Tämän kertaisessa Inspiroidu-haasteessa oli aiheena mahdollisimman mustavalkoinen työ. Mulla hommaa hankaloitti jonkin verran se, että teetettyjen kuvien pinossa oli vain muutama mustavalkoinen valokuva ja ne eivät nyt oikein inspiroineet. Valkkasin siis kuvapinosta kuvat joissa olisi mahdollisimman vähän väriä ja päädyin näihin. Voitais vaikka leikkiä, että nää olis seepiakuvia :D


Yläreunan reikäpaperi on käännetty väärinpäin, koska sen paraatipuoli on violetti. Alunperin meinasin jättää kuviot reunustamatta mutta pieni tussaus toi kivasti ryhtiä kuviolle ja tasapainotti leiskaa. Työssä oli sallittua käyttää jotain väripilkkua mustan ja valkoisen lisäksi ja mä valkkasin tähän turkoosia, jota sitten tuli ehkä hitusen enemmän kuin oli tarkoitus. Näin jälkeen päin katsottuna leiskaan sopisi vielä mustat kehykset, jotka mahdollisesti vielä lisäänkin tähän. Muuten leiskasta tuli itselle tosi mieluinen. Tykkään niin kovasti noista kuvista<3

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Anakonna

Rentoa skräppäysvaihdetta koitettiin saada silmään tämänkin kuvan kanssa. Tässä oli melkein se "kivan kuvan syndrooman" vaara mutta loppujen lopuksi palaset loksahtelivat paikoilleen aika helposti. Ei pitäisi turhia miettiä vaan nauttia siitä tekemisestä!


Tää on sommittelultaan ihan sitä ominta mua mutta värimaailmaltaan ei niin kovin. Joskus sitä itsekin yllättyy kun on tullut hankittua joku "omituinen" omasta normaalista tyylistä poikkeava kuviopaperi. Niissä on se vaara, että helposti jäävät käyttämättä mutta toisaalta joskus on kiva käydä vähän oman mukavuusalueen ulkopuolellakin.

tiistai 25. tammikuuta 2011

Viiskymppisen villasukat

Tätä leiskaa tehdessä ei ollut turhia paineita leiskan täydellisestä onnistumisesta. Kaikki ei mennyt ihan nappiin ja jotain tekisin nyt toisin mutta pääasia, että sain vain rennosti sovitella materiaaleja yhteen :)


Tän värimaailmasta tuli aika herkku, maalin kanssa läträäminen oli kivaa ja oon tyytyväinen kun sain käytettyä kuviopaperia leiskan pohjana. Vähemmän tyytyväinen oon tarinoinnin käsialaan (tekstuurikartonkiin on aika hankala kirjoittaa nätisti) ja otsikon käsin ommeltuun osaan (se näytti paljon kivemmalta pelkästään kirjoitettuna, ommeltuna se on vähän kömpelö). Nooh pikkuvikoja ja lopputulos on kuitenkin ihan ok.

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Sitä kissa(kin) ostaisi!

Project Lifeä nimittäin ;) Peppi on aivan ihastunut tuohon laatikkoon ja hengailee usein sen päällä rennosti nojaillen. Joskus laatikossa on hyvä nukkua myös päiväunia kunhan vain mamski on jättänyt kannen auki.



Sain oman Project Lifeni keskiviikkona ja kuvien lisäämistä vaille ollaan ajan tasalla. Kuvia blogiin tulee sitten kun kuvia tulee ensin albumiin. Aika kiva projekti :)

tiistai 18. tammikuuta 2011

Kauppalista

Aikoja sitten väkerretty kauppalistavihkonen. Sisuksina hutitulostuksia ja muuta suttupaperia, kansina valokuvakotelon pahvit. Kätevä ja kiva. Täytyisi tehdä vielä toinen muistiinpanoille ja muille merkinnöille.


ps. Nuo 7 Gypsies saranarenkaat on ihan huonoja :(

lauantai 15. tammikuuta 2011

Unikeko

Aika kiitää ihan hurjaa vauhtia. Neiti Pulla on huomenna jo kuukauden ikäinen! Päivät kuluvat syöttäen, vaippaa vaihtaen, vaunuillen sekä ihastellen, sylitellen ja pusutellen tuota pientä ihanaa ihmistä. Ihan vähän jossain välissä ehdin myös skräppäämään ja se oli aika vaikeaa!


Tiedättehän sen tunteen kun skräppää jotain tosi hienoa ja itselle tärkeää kuvaa. Jokainen paperi ja koriste täytyy valita todella tarkkaan, että ne tekisivät kuvalle oikeutta ja olisivat juuri oikeita kyseisen kuvan kaveriksi. Sellainen olo mulla on kun skräppään Pullan kuvia. Tuntuu, ettei mikään paperi ole tarpeeksi hieno ja hyvä juuri tämän kuvan kanssa käytettäväksi. Vaikka kuva olisi vain sellainen ihan tavallinen, niinkuin nämä. Näihin kuviin ei liity mitään sen kummempaa tarinaa, kunhan kuvasin nukkuvaa vauvaa niinkuin monena muunakin päivänä ennen näitä kuvia ja näiden kuvien jälkeen. Aikani pähkäiltyäni kelpuutin tuon (todella vanhan) Sassafras Lassin pilvipaperin sekä hieman palloja ja pitsiä sen seuraksi. Maaliroiskeitakin harkitsin hetken mutta jätin ne kuitenkin tekemättä. Nehän olisivat voineet mennä vaikka pilalle :D Iiik!

Täytyisi varmaan skräpätä aluksi jotain ihan muita kuvia ilman paineita siitä tuleeko leiskasta nyt itselle supermieluinen. Sitten kun saisi taas sen rennon skräppäysvaihteen päälle, voisi jatkaa näistä vauvakuvista :)

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Inspiroidu valokuvaushaaste #24 Syötävää

Inspiksen valokuvaushaasteessa kehotettiin kuvamaan tällä kertaa jotain syötävää. Mun kuvauskohteena olivat nämä söpöimmät karkit. Söpöyden lisäksi olivat muuten vielä hyviä :)


Rasiallinen kittyjä hupeni aika nopeasti vaikka mun kykyä "murhata" viattomia kittyjä aluksi epäiltiinkin :D