keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Tunnelma

Tämän leiskan tein joskus alkukuusta mutta sen blogiin asti saaminen on hieman kestänyt. Kuvissa mulle lapsuudesta asti tärkeää maisemaa. Tuolla on hienointa pyöräillä! Leiskassa on kuvien takana piilotettu tarinointi aiheesta.


Noihin ympyröihin käytin ihan viimeiset jämät tuosta iki-ihanasta Basic Greyn Stella Ruby-sarjasta. Sopivat väreiltään kivasti kuviin ja aiheeseen. Tämän skräppääminen oli sellaista ihanaa fiilistelyä js tästä jäi kiva olo :)

maanantai 28. kesäkuuta 2010

Leikkasin&liimasin tämän verran valmista

Jokohan nyt oltaisiin niin hyvin toivuttu ihanasta Leikkaa&liimaa-tapahtumasta, päivästä Korkeasaaressa, takapuoli puutuneena autossa istumisesta sekä juhannuksesta, että voisi jo päivittää blogia. Vaikka muutama vanhempikin leiska on vielä esittelemättä niin laitan nyt tähän väliin näytille ainokaisen Leikkaa&liimaa-tapahtumassa valmistuneen. Tai siis eihän tämäkään ihan valmis ole, tarinointia ajattelin vielä lisätä tuohon alas.


Aika perushelistintä mutta ehkä juuri siksi tykkään. Tuo rullaluistinjalka muuten merkkaa tässä sitä, että Valmalla on tapana ottaa hatkat jos vierailen äipän ja iskän luona vähän pidempään kuin päiväseltään. En tiedä mistä se on mulle niin kovasti loukkaantunut :D

tiistai 22. kesäkuuta 2010

Leikkaa&liimaa

Tänään sitten leikataan ja liimataan! Jos mua ei tapahtumassa muusta tunnista niin tästä. Pikkuhelistimen nimilapussa on tietysti Sassafras Lassia ;) ja pienet sakset!


Nyt pakkaamaan laukkuun viimeisetkin kamat ja sitten tien päälle. Jännitän vaan ehtiikö mun kuvatilaus tupsahtaa postilaatikkoon ennen lähtöä, sielä olis niin kivoja kuvia.

torstai 10. kesäkuuta 2010

Vauvafiilistelyä

Mun veli on avokkinsa kanssa ottanut kaksi kissanpentua ja ne on niin ylisöpöjä! Siksi olikin ihan pakko fiilistellä Pepin ja Pötkön "vauva-aikoja"! Nämä murmelit ovat olleet meillä kohta neljä vuotta ja ihan niinkuin nämä ekat päikkärit olisivat olleet vasta eilen :)


Kuvien alla Elsien reseptiboxin muistiinpanolappu ja sinisen paperin reuna on leikattu BIA:lla. Tämä oli aika nopeaan valmistunut leiska ja lopputuloksestakin tuli jo mieluisampi kun oli vähän alkulämmittelyä alla.

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Inspiroidu #110 Lelut ja leikkikalut

Viikonloppuna skräppääminen maistui pitkästä aikaa kolmen leiskan verran. Ensimmäinen näistä syntyi tämän kertaiseen Inspiroidu-haasteeseen, jossa piti skräpätä leluista ja leikkikaluista.


Pieniä käynnistysvaikeuksia oli havaittavissa mutta ihan ok tästä silti kai tuli. Tuossa vasemmalla on tyhjää tilaa, josko vaikka asianomainen haluaisi siihen jotain kommenttia noista leluistaan kirjoittaa. Minähän en noista osaa sanoa juuta enkä jaata :D

Tämä taustapaperi on ollut valmiiksi maalattuna ties kuinka kauan. Tähän on sovittu päälle jos jonkinlaista kuvaa mutta mikään ei ole tuntunut natsaavan. Mun on vaan niin paljon helpompi lisätä maalit jo valmiiseen leiskaan silläkin uhalla, että maali ei käyttäydy niinkuin haluan.

Palataan vielä pian asiaan niiden kahden muun leiskan kanssa :)