lauantai 31. lokakuuta 2009

Wtj-lempparit albumissa

Tilasin loppukesästä kuvia ja mukana oli otoksia myös mun Wreck this journalista. Ajattelin ensin skräpätä niistä pari 12x12 leiskaa. Jossain vaiheessa aloin miettimään, että jospa tekisinkin wtj-lemppareista minialbumin ja niin sitten teinkin. Tässä vähän kuvatulvaa siitä miltä albumi näyttää :) (Kuvat on muuten tuollalailla typerästi peräkkäin kun en jaksanut yhdistellä kuvia vierekkäin.)


Kansi on koristeltu akryylimaaleilla. Mulla oli jo pidemmän aikaa ollut tarkoituksena kokeilla miltä maalipinta näyttää kun sen levittää muovikortilla ja tähän tarkoitukseen olin säästänyt vanhaa bonuskorttia :) Tykkäsin kovasti lopputuloksesta, joka vaan parani sitä mukaa kun lisäsin päälle uutta väriä.


Tästä tehtävästä ei olekaan vielä ollut kuvamateriaalia blogissa. Tehtävänä oli siis kompostoida sivu ja seurata sen maatumista. Meillä ei ole kompostia, joten sivu pääsi maatumaan kukkapurkkiin. Sivu sai olla purkissa kolmisen kuukautta mutta ei siinä ajassa ehtinyt kovinkaan paljon vielä maatumaan. Hyvä yritys kuitenkin :)

Myös tämä dokumentointitehtävä on jäänyt esittelemättä. Aukeama on eräs omia suosikkejani koko kirjassa ja tätä oli valtavan hauska tehdä! Kaikkea sitä käsilaukusta löytyykin ;)

Mulla on muuten nyt joku minialbumi-innostus menossa :) Tänään sain valmiiksi taas yhden minialbumin, joka ei tosin paksuutensa puolesta ole kovin mini. Esittelen sen sitten hiukan myöhemmin kun se on ajankohtaisempi.

perjantai 30. lokakuuta 2009

Haaste #78 Ympyröitä, pilkkuja, palloja

Tällä viikolla on kyllä skräppäilyaika ollut niin kortilla. Halusin kuitenkin ehdottomasti osallistua tämän kertaiseen Inspiroidu-haasteeseen, jossa oli tehtävänä käyttää työssä niin paljon ympyröitä kuin mahdollista. Olisi tähän palloja ja ympyröitä saanut vielä enemmänkin saanut mahtumaan mutta näin nyt tällä kertaa.


Tässä eniten tykkään aiheesta, sitten ihanasta taustapaperista ja sitten siivistä yhdistettynä sydäntarraan. Taas tälläinen kohtuullisen simppeli leiska, joka mun mielestä toimii hyvin näin. Ens kerralla vois kokeilla taas jotain runsaanpaa :)

torstai 29. lokakuuta 2009

One wild night

Tekaisin pari viikkoa sitten pitkästä aikaa Bind-it-all-kirjasen. Kirjaan tuli hassuttelukuvia taannoisesta tyttöjen illasta.


Tämän enempää kuvia en nyt tähän laita, koska en ole tytöiltä kysynyt lupaa kuvien julkaisemiseen. Kuvat on ommeltu yhteen ja osassa kuvista taustana on kuviopaperi, koristeina Basic Greyn nappeja. Simppeli ja nopea projekti :)

perjantai 23. lokakuuta 2009

Seitsemän sekalaista

Blogimaailmassa kiertää aina silloin tällöin erilaisia nappuloita ja tunnustuksia, joita jaetaan eteenpäin. Sain tämän Kreativ Blogger-namiskan sekä Pia K:lta että Veeruliirulta. Kiitos kunniasta molemmille :)


Tunnustukseen liittyi myös pieni tehtävä. Tunnustuksen vastaanottajan täytyy nimittäin paljastaa itsestään seitsemän asiaa, joita muut eivät tiedä. Tässä mun seitsemän sekalaista skräpättynä.


Tunnustus olisi ollut tarkoitus myös laittaa vielä eteenpäin seitsemälle bloggaajalle mutta jätän tällä kertaa välistä kun niin monet ovat tämän jo tehneet.

Nyt taidan palata takaisin skräppäyspöydän ääreen :) Heippa hetkeksi!

keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Haaste #77 Puu skräppäysmateriaalina

Inspiroidu-haasteessa kehotettiin tällä kertaa käyttämään puuta skräppäysmateriaalina. Tämä haaste meinasi jo jäädä väliin, koska mulla ei (muka) ollut mitään puista mitä olisin voinut käyttää. Sitten muistin nämä puukirjaimet.


Leiska on supersimppeli mutta ihanan värikäs. Joskus ei vaan tarvita muuta :) Harmaa kuva näyttää tämän väripläjäyksen keskellä mun mielestä kivalta. En vieläkään käyttänyt Inspis twistin asettelua vaikka tällä kertaa valmis luonnos oli kyllä varsin houkutteleva. Täytyy varmaan jossain vaiheessa kokeilla :)

Tästä leiskasta muuten lähti skräppäysjumi helpottaamaan ;) Pian näette lisää!

torstai 15. lokakuuta 2009

Pari haastetta

Mulla on nyt viimeisen viikon ajan ollut joku kummallinen blogiväsymys. En ole jaksanut päivittää omaani, vaikka tuotoksia olisikin ollut näytille enkä myöskään ole kovin aktiivisesti jaksanut kommentoida muiden blogeja, vaikka olen niitä lueskelemassa käynyt. Mutta nyt otetaan vahinko takaisin ja aloitetaan vaikkapa parilla haasteosallistumisella. Ekaksi tämä kiireellisempi eli Craftican haaste #12, jossa kehotettiin tekemään aukeama. Valinnan varaa riitti, koska mulla olisi nyt useammastakin aiheesta kuvia aukeamallisen verran. Valkkasin aiheeksi kuitenkin nämä vappu-kuvat.


Tein tämän valmiiksi jo viikonloppuna ja oon siitä asti silmäillyt tätä tarkoituksenani lisätä tähän vielä vähän jotain. En vain ainakann vielä keksinyt mitä se jokin voisi olla, joten tämä jäi nyt jotenkin vaisuksi. Kuvista kyllä tykkään kun ne on jotenkin niin höpöjä :)

Sitten vielä samaan postaukseen toinenkin haasteosallistuminen, joka valmistui eilen. Inspiroidu-haasteessa aiheena tällä kertaa oli oma lapsuusmuisto. Oli tosi kiva skräpätä pitkästä aikaa lapsuusalbumiinkin sivuja :) Aiheeksi valikoitui tällä kertaa synttärit. Kuvassa neiti 5 vee :)


Vihdoin löysin tuolle vinkeälle Sassafras Lassin paperille sopivan leiskan! Mun lapsuusalbumissa taitaa muuten olla joka leiskassa Sassafrassin paperia ;) Sanon aina vaan niinku oon sanonu ennenkin monta kertaa, että niissä on vaan jotain sellaista, josta mulla tulee mieleen lapsuus.

keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Haaste #75 Lainaus elokuvasta

Tämän kertaisessa uudistuneessa Inspiroidu-haasteessa oli tehtävänä lainata lausahdusta elokuvasta. Aiheen lisäksi oli mahdollisuus käyttää myös Inspis Twist luonnosta. Tykkäsin haasteesta todella paljon mutta luonnos ei tuntunut ihan omimmalta tällä kertaa, joten skräppäsin pelkästään annetusta aiheesta. Kuka muuten tunnistaa leffan, josta minä lainasin?


Mun "ötökät" ne siinä katselemassa ikkunasta :) Väriparina vaaleanpunainen ja sininen miellyttävät jostain syystä mun silmää hurjasti. Tämän leiskan tekeminen oli rentoa, nopeaa ja helppoa. Yleensä sellaisista leiskoista tykkää kovasti myös itse.

ps. Lainaus on Mr. Oogie Boogie Manin repliikki elokuvasta Nightmare Before Christmas.

maanantai 5. lokakuuta 2009

Messukuulumisia

Lauantaina käväistiin äitin kanssa Seinäjoella Käsityömessuilla. Tässä kuvien muodossa vähän "maistiaisia" kivoista jutuista, joita bongasin :)

Näppi-käsityökoulun JakkaRalla-näyttelyssä oli n. 400 erilaista ihanan värikästä koristeltua jakkaraa. Tuo vihreä oli ehdoton suosikkini :)

Nukkekilpailuun osallistuneiden 5-9 luokan oppilaiden luomukset olivat myös kivaa katseltavaa. Oma suosikkikin löytyi äänestettäväksi.

Vuoden käsityöyrittäjänä palkitun Pattern Bakeryn suloisia lintutyynyjä. Kelpais mullekin!


Alpakat olivat tosi vekkuleita kavereita ja myös varsin kuvauksellisia, varsinkin tuo valkoinen.


Nähtävää ja ostettavaa messuilla riitti yllin kyllin mutta tässä pari mukaan tarttuneista hankinnoista. Ei sovi myöskään unohtaa Heinikan kojua, josta kävin nappaamassa mukaani aivan ihanan My Mind's Eyen joulupaperisetin! Nami! :)

torstai 1. lokakuuta 2009

Haaste #74 Hempeää ja hörhelöistä

Tämän viikon Inspiroidu-haasteessa teemana oli hempeän ja hörhelöisen tunnelman aikaansaaminen. Hempeily on joskus kivaa :)


Ensimmäinen haasteeen herättämä mielikuva oli hattaranpunainen väri. Päätin kuitenkin koittaa hempeillä jollain muulla värillä kuin sillä itsestäänselvimmällä, joten valkkasin taustapaperiksi pehmeää ruskeaa. Lopputuloksesta tuli kovin mieleinen. Leiska olisi ehdottomasti kaivannut pitsiä mutta sitä ei nyt tähän hätään varastoista löytynyt. Eli hörhelöt jäivät vähemmälle mutta hempeyttä on mielestäni riittämiin :) tunnelmallisesti tästä tuli mielestäni oiva pari taannoiselle aamuleiskalle.

Nyt sitten vain odottamaan huomista ja Inspiroidu-blogin uusia kujeita :)